1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal’da rota şampiyonluk
Kartal’da rota şampiyonluk

Kartal’da rota şampiyonluk

Yenicami Kulübü Başkanı Bülent Avcan , U15 liginde son 3 yılda iki şampiyonluk ve bir de final oynadıklarını belirterek, hedeflerinin ‘A’ takımla Süper Lig şampiyonluğu yaşamak olduğunu açıkladı

A+A-

Yenicami medya ile buluştu

 Yenicami Antrenörü Hasan Topaloğlu, 30 yıllık özlemi gidermek için Yenicami’nin başına geçtiğini belirterek, transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları ile ilgili bilgi verdi

Necmi BELGE

Yenicami’de geçtiğimiz çarşamba günü başkanlığına seçilen Bülent Avcan ile Kartalı bu sezon Süper Lig şampiyonluğuna taşımaya soyunan antrenör Hasan Topaloğlu dün, Yenicami lokalinde medya ile bir araya geldi.
Basın toplantısında başkan Bülent Avcan, antrenör Hasan Topaloğlu, yardımcıları Kemal Uçaner, Emre Perçinci ile yönetici Ulus Nasıroğlu hazır bullundu.

Avcan: “Hedef şampiyonluk”

Toplantıda ilk sözü Başkan Bülent Avcan aldı. Avcan, Yenicami’de sürdürülebilir bir yapı oluşturmak için yola çıktıklarını söyledi. Başta, tesis altyapısı ile sporcu altyapısına önem vereceklerini dile getiren Avcan, U 15 takımının son üç yılda iki şampiyonluk ve bir ikincilik elde ettiklerini belirtti.
Başkan Avcan ancak, esas hedefin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu, zirveye oynamanın artık kendilerini tatmin etmediğini ifade ederken,  camia olarak şampiyonluğa odaklandıklarını vurguladı.
Bu bağlamda,  takımı güçlendirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Avcan transfere devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Topaloğlu: “30 yıllık özlemi gidereceğiz”

Başkan Avcan’dan sonra söz alan antrenör Hasan Topaloğlu, Yenicami’nin 30 yıllık şampiyonluk özlemini gidermek için Kartal’da görev kabul ettiğini söyledi.
Bu bağlamda, şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak için kolları sıvadıklarını açıkladı. Teknik kadro olarak da kendisinin, yardımcılar olarak da Kemal Uçaner ve Emre Perçinci ile görev yapacağını açıklayan Topaloğlu, 10 Haziran 2013 Pazartesi günü fitness çalışmaları için salona başlayacaklarını belirtti.
Haftada üç gün bu çalışmaları yaparken, 20 Temmuz 2013 tarihinde yeni sezonu çalışacaklarını ifade eden Topaloğlu ancak, salon çalışmalarına da dengeli bir şekilde eylül ayına kadar devam edeceklerini söyledi.

Kartape’de kamp

Çalışmalarına 20 Temmuz-30 Ağustos 2013 tarihine kadar Kıbrıs’ta devam edeceklerini ifade eden Topaloğlu 30 Ağustos-7 Eylül 2013 tarihleri arasında Kocaeli Kartepe’de kamp yapacaklarını belirtti.
Topaloğlu, bu dönemde esas hedeflerinin 25 Eylül 2013 tarihinde oynanacak olan Süper Kupa olduğunu dile getirirken, sezonun ilk büyük kupasını almak istediklerinin altını çizdi.
Transferde Serhan-Serkan Önet kardeşler, Erbay Bertiz, Uğur Sönmez’i bedelsiz olarak transfer ettiklerini anımsatan Topaloğlu, yabancı kontenjanının ikiye düşmesi ile bu konunda çok titiz davrandıklarını belirtti.

Transfer çalışmaları
Bu bağlamda, ilk etapta anlaşmaları halinde Massa ve Hamitköy’ün golcü futbolcusu Kenneth ile ileri ikiliyi kurmak istediklerini ifade eden Topaloğluu ancak, yabancı futbolcu konusunda eski Çetinkaya futbolcusu Cedric, Torku Konya Spor’da oynayan Akbetu’nun da gündemlerinde olduğunu ileri sürdü.
Yerli iki futbolcu alarak transferi kapatacaklarını ifade eden Topaloğlu, Ahmet Coşkun ve Tansel ile temaslarının sürdüğünü, ayrıca İstanbul’da Afrikalılar arasında kupa maçları oynandığını ve menajerlerinin bu kupayı izlediklerini söyledi.
Bazı futbolcular ile yollarını ayırdıklarını ve ilk olarak Okan ve Behiç Kum ile vedalaştıklarını belirten Topaloğlu, en az iki futbolcu ile daha yollarını ayıracaklarını ifade etti.
Topaloğlu bir soru üzerine, Behiç Kum ile Küçük Kaymaklı futbolcusu Çağrı Kıral’ın takasının da konuşulduğunu sözlerine ekledi.

Paddy’s’de yemek

Bu arada, basın toplantısından sonra Yenicami yöneticisi Muharrem Özseyfiler’in sahibi olduğu Paddy’s Irish Pub’da spor yazarlarına bir öğle yemeği verildi.

Bu haber toplam 1279 defa okunmuştur