1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kafile yurda döndü
Kafile yurda döndü

Kafile yurda döndü

. Kafile son olarak KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı’ya bir nezaket ziyaretinde bulundu, daha sonra ise LTTFF binasını ziyaret etti.

A+A-

 

Raif Özgüren-Mustafa Evliya(KTSYD)

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İngiltere’de Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Karması ile dostluk maçı yapan KTFF Karması bugün ülkeye döndü. Kafile son olarak KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı’ya bir nezaket ziyaretinde bulundu, daha sonra ise LTTFF binasını ziyaret etti.

Tuncalı’ya yapılan ziyarette söz alan KTFF Asbaşkanı Ali Karavezirler, İngiltere’de bulundukları sürede gördükleri ilgiden son derece mutlu olduklarını ve 19 Mayıs günü düzenlenen etkinlikte, Kıbrıs Türkü’nün birbirine ne kadar sıkı bağlarla bağlı olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını kaydetti.

Tuncalı memnuniyetini belirtti
Kafileyi kabulünde konuşan Oya Tuncalı ise KTFF Karmasını, İngiltere’de konuk etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ve bu tür organizasyonların sayılarının artmasının gerektiğini Kaydetti. Tuncalı’ya düzenlenen ziyarette, Dışilişkiler Sorumlusu Orçun Kamalı, MHK Başkanı Sadık Özbilgehan hazır bulundu.
Londra’daki son günü alışveriş yaparak ve dinlenerek geçiren KTFF Kafilesi, dün akşam 23.45’te Londra’dan hareket ederek İstanbul üzerinden sabah saatlerinde ülkemize döndü.

Bu haber toplam 1110 defa okunmuştur