
İMO Yeni Yılı kutladı
İnşaat Mühendisleri Odası’nın Yeni Yıl Kokteyli önceki akşam gerçekleşti
İnşaat Mühendisleri Odası’nın Yeni Yıl Kokteyli’ne katılanlar arasında Meclis Başkanı Sibel Siber, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu ve 2’nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat da yer aldılar
İnşaat Mühendisler Odası’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yeni Yıl Kokteyli bu yıl Lefkoşa’daki Elysium Park’ta gerçekleşti.
İMO Yeni Yıl Kokteyli’ne katılanlar arasında Meclis Başkanı Sibel Siber, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu ve KKTC 2’nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat da yer aldılar.
200’e yakın konuğun katılımı ile gerçekleşen kokteylin açılış konuşmasını İMO Başkanı Özgün Akcan yaptı. Ülkemizdeki ekonomik krize de değinen Akcan, Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından hazırlanan yapı denetimi çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Bu önemli çalışmayı başlatan Lefkoşa Türk Belediyesi ve çalışmalara katkı koyan herkese teşekkür ederim” dedi ve konukların yeni yılını kutladı.
Üyelerine yeni yıl hediyelerinin de verildiği İMO Yeni Yıl Kokteyli’nde ayrıca meslekte 50 ve 25 yılını dolduran üyelere de plaketleri verildi.
50’inci Yılını Dolduran Üyeler
1. Güngör Günkan
2. Güner Yenal
3. Necati Ahmet
25’inci Yılını Dolduran Üyeler:
1. Ahmet Zaifoğlu
2. Türkmen Yiğitcan
3. Ahmet Atakara
4. Tamer Seral
5. Ergun Şahdur
6. Mustafa Aniz
7. Özgün Akcan
8. Ahmet Recaioğlu
9. Ahmet Şenol Gültekin
10.Ersoy Güçer
11.Mehmet Üçok
12.Cengiz Topel Zeybek
13.Sinan Arangül
14.Mehmet Alaaddin Coşkuner
(AHA)