1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Hedefimiz genel seçimler”
“Hedefimiz genel seçimler”

“Hedefimiz genel seçimler”

Ağırdağ ve Boğaz bölgesindeki CTP’liler Boğaz Restorant’ta buluştu

A+A-

CTP-BG Ağırdağ ve Boğaz ocak örgütlerinin düzenlediği Dayanışma Balosu’nda konuşan CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, “Bu balo bir yorgunluk atma balosu değil, genel seçim öncesi moral ve güç depolamadır”

Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler (CTP-BG) Ağırdağ ve Boğaz ocak örgütlerinin birlikte düzenledikleri dayanışma balosu önceki akşam (13 Nisan 2013, Cumartesi) Boğaz Restorant’ta gerçekleşti.
CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, CTP-BG İlçe Başkanı Erkan Eminağa, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ve CTP-BG Girne milletvekillerinin de hazır bulundu.
Lefkoşa Erken Belediye Seçimi’nde CTP-BG’nin elde ettiği başarıya dikkat çeken CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, bazı çevrelerin bu başarıyı küçümsetmek istediklerini, ancak buna izin verilmemesi gerektiği belirtti.
“Lefkoşalılar, altı yıl sonra Lefkoşa Belediyesi’nde yeniden CTP-BG’li bir belediye başkanına görev verdi. Bir başka değişle, halkımız Lefkoşa’nın yeniden imarı görevini yeniden bizlere verdi” diyen Yorgancıoğlu, bunun büyük bir başarı olduğunu vurguladı.
CTP-BG’nin yükselişinin devam edeceğini söyleyen Özkan Yorgancıoğlu, “Bu balo bir yorgunluk atma balosu değil, aksine genel seçim öncesi moral ve güç depolamadır. Hedefimiz genel seçimlerdir ve genel seçimlerde de başarılı olacağımızı hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
Tombala ve hediye çekilişlerinin de yapıldığı CTP-BG Ağırdağ ve Boğaz ocak örgütlerinin dayanışma balosuna Ses Sanatçısı Türkan da şarkıları ile renk kattı. Katılımcıların dans, oyunları ile oyun pistini boş bırakmadıkları dayanışma balosu saat 24:00’e kadar devam etti. (AHA)

Bu haber toplam 1405 defa okunmuştur