1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gönyeli top başı yaptı
Gönyeli top başı yaptı

Gönyeli top başı yaptı

Son iki sezondur Birinci Ligi’nde mücadele eden Gönyeli dün Gönyeli Stadı’nda top başı yaptı.

A+A-

Necmi Belge
Birkaç sezon öncesine kadar Süper Lig’in adeta tozunu atan ve kazandığı şampiyonluklarla Kıbrıs Türk futbol tarihinde önemli bir yeri olan Gönyeli, iki sezon önce düştüğü Birinci Lig’den, kendi söylemlerine göre “Bulunmaları gereken yer olan” Süper Lig’e yükselmek için kolları sıvadı.  Son iki sezondur Birinci Ligi’nde mücadele eden Gönyeli dün Gönyeli Stadı’nda top başı yaptı. Sezonun ilk antrenmanında antrenör Mustafa Gençay, yardımcıları Ali Okan ve Ali Kanlı ile çalışmaya başlayan Gönyeli’de dünkü antremanda yeni transferler dahil 24 futbolcu yer aldı.
Yeni transferler Coşkun Ulusoy, Yusuf Palaz, İbrahim Birinci ve Mehmet Kanat’ın da yer aldığı antremandan önce başkan Mustafa Çavuşoğlu ile antrenör Mustafa Gençay birer konuşma yaptı.

Çavuşoğlu “Süper Lige çıkacağız”
Antremandan önce, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Başkan Çavuşoğlu, her ne pahasına olursa olsun Süper Lig’e çıkacaklarını söyledi.
Bunun için, borçalanma dahil her türlü fedakarlığı yapacaklarını dile getiren Çavuşoğlu,  mevcut kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başladıklarını belirtti.
Gönyeli camiasının da kenetlendiğini ifade eden Çavuşoğlu, transferde başka kulüplerde oynayan futbolcuları Çağın Candanal ile Tufan Gençay için görüşmlerin sürdüğünü ve Çağın’ın transferinin hemen  hemen sonuçlandığını, Tufan konsunda ise ufak pürüzler olduğunu sözlerine ekledi.

Gençay “Gönyeli’nin yeri Süper Lig’dir”
Başkan Çavuşoğlu’ndan sonra, futbolcularına hitaben bir konuşma yapan antrenör Mustafa Gençay, geçmişinde büyük başarılar ve şampiyonlukları olan Gönyeli’nin yerinin Süper Lig olduğunu söyledi. Bunun için de kolları sıvadıklarını belirten Gençay, dört önemli transfer yaptıklarını ve Coşkun Ulusoy, İbrahim Birinci, Mehmet kanat ve Yusuf Palaz’ı kadrolarına dahil ettiklerini ancak transferlerin devam edeceğini söyledi.
Futbolcularına, disiplinin ön planda olduğunu anımsatan Çavuşoğlu, bu konunda taviz vermeyeceğini ve hak edenin formayı alacağını dile getirirken, tüm futbolcularına başarılar diledi.
Bu arada, antrenör Gençay resmi sezon açılışı olan 2 Ağustos 2013 tarihine kadar haftada beş antrenman yapacaklarını sezon açılışında ise muhtemelen güçlü bir takım ile yapacakları hazırlık maçında eksikliklerini göreceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1766 defa okunmuştur
Etiketler : ,