1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Deport edilmeden kaçtı, yeniden yakalandı
Deport edilmeden kaçtı, yeniden yakalandı

Deport edilmeden kaçtı, yeniden yakalandı

Ülkemizden deport edilmek istendiği sırada gemiye binmeden kaçan ve daha sonra yasa dışı yollardan Kıbrıs’ın güneyine iş bulmak için giden ardından yeniden kuzeye geçen zanlı M.K. tutuklandı

A+A-

Ülkemizden deport edilmek istendiği sırada gemiye binmeden kaçan ve daha sonra yasa dışı yollardan Kıbrıs’ın güneyine iş bulmak için giden ardından yeniden kuzeye geçen zanlı M.K. dün tutuklanarak bu sabah Askeri Mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Necip Taşlı olayla ilgili bulguları aktardı. Taşlı huzurda bulunan zanlı M. K.’nin 14 Nisan 2019 tarihinde saat 00.30 raddelerinde Lefkoşa'da Birinci Derece Askeri Yasak Bögeyi ihlal ederek  güneye geçtiğini ve daha sonra 18 Nisan 2019 tarihinde saat 23.00 raddelerinde ayni yerden kuzeye giriş yaptığını söyledi. Polis zanlının aranan kişi olduğunu ve önceki gün gerçekleştirilen bir operasyon sırasında tespit edilerek tutuklandığını söyedi. Polis zanlının daha önceden ülkeden deport edilmek üzere gemiye bindirileceği sırada kaçarak ortadan kaybolduğunu belirtti. Polis zanlının gönüllü ifade verdiğini ayrıca başka suçlara karışıp karışmadığının araştırılacağını belirterek zanlının ilk etapda 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalamasına emir verdi.

Bu haber toplam 1551 defa okunmuştur
Etiketler : ,