1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Deneyim kazandık”
“Deneyim kazandık”

“Deneyim kazandık”

İlk kez mücadele ettiği Süper Lig’e Play-out tutunan Serdarlı geleceğe umutla bakıyor. Serdarlı Başkanı Tolga Kasap ilk sezonlarında tecrübe eksikliğinden dolayı istediklerini yapamadıklarını ancak deneyim kazandıklarını belirtti

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz sezon, tarihinde ilk kez yükseldiği Telsim Süper Ligi’nde play-out maçlarındaki başarısı ile kalan Serdarlı’da başkan Tolga Kasap, Süper Lig’de deneyim kazandıklarını söyledi.
Başkan Kasap, ilk sezonlarında deneyimsizliklerinden dolayı istediklerini yapmadıklarını dile getirirken,  kulüp olarak kendilerini  bir anda daha amatör olan alt ligden daha profesyonel  bir ortamda bulduklarını ve bunun sonucunda biraz bocaladıklarını belirtti.
Bu deneyimsizliğin yanı sıra,  yönetim kurulunda da yalnız kaldığını, bazen malzemeci,  bazen sahayı sulayan adam olduğunu ifade eden Kasap, göreve devam etmesi halinde daha özverili ve daha ciddi bir yönetim kurulu oluşturacağını açıkladı.

“Başkan adayı olup olmamayı düşünüyorum”
Serdarlı’nın başkanlık sistemi ile yürütüldüğünü ve her yıl seçim yapıldığını dile getiren Başkan Kasap, olağan genel kurulu Haziran ayının ikinci haftasında yapacaklarını ancak, başkan adayı olup olmama konusunda henüz karar veremediğini söyledi. 
Başkanlık konusunu şu an değerlendirme durumunda olduğunu ifade eden Kasap,  kurumsallaşmak istediklerini,  bu işin amatör düşünce ile olamayacağını dile getirdi. Süper Lig’de ilk yılları olduğu için tecrübesiz olduklarını ve bu nedenle hata yapmış olabileceklerini vurgulayan Kasap her şeye rağmen ligde kalmayı başardıklarını belirtti.

“Herkes elini taşın altına koymalı”
Başkan Kasap, bu saatten sonra Serdarlı camiasının da kulübüne sahip çıkmasını ve herkesin  elini taşın altına koymasını istediğini dile getirdi.
Tüm bu zor koşullara rağmen, yine de ligde kalmanın sevinicini yaşadıklarını belirten Kasap, kulübe çok büyük hizmetleri dokunan başta Serdarlı Belediye Başkanı Mehmet Kerimoğlu’na hem maddi, hem manevi hizmetlerinden dolayı ve Serdarlı muhtarı Ahmet Serdar’a da katkılarından dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.
Başkan Kasap, son olarak da ligin sonuna kadar en zor günlerde yanında olan ve sabırla mücadele edp,  ligde kalmayı başaran futbolcularının en büyük alkışa değer olduklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1204 defa okunmuştur