1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Cezai ehliyet raporu hazır değil, doktor dinlenecek
Cezai ehliyet raporu hazır değil, doktor dinlenecek

Cezai ehliyet raporu hazır değil, doktor dinlenecek

Ilgaz köyünde 77 yaşındaki babasını bıçakladığı iddia edilen ve Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrolden geçirilen S.K. ile ilgili soruşturma sürüyor

A+A-

Girne’nin Ilgaz köyünde tartıştığı babasını bıçaklayan S.K. tutukluluk süresinin dolması üzerine dün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrolden geçirilen zanlı hakkındaki rapor hazır olmadığı için teminat duruşması bugüne ertelendi. Mahkeme, bugün yapılacak duruşmada doktorun da hazır olması yönünde direktif verdi.

Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru, Girne’ye bağlı Ilgaz Köyü’nde meydana gelen olayda 48 yaşındaki S.K.’in, tartıştığı 77 yaşındaki babası Neşet Kuvvet’i karın ve batın bölgesinden bıçaklayarak yaraladığını söyledi. Saat 12.30 sıralarında meydana gelen olay sonrası Neşet Kuvvet’in, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığını kaydeden polis, yaralının durumunun iyi olduğu bildirdi. Polis, zanlının olaydan sonra tutuklandığını belirterek, daha önce Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü belirtti.

 

Cezai ehliyetle ilgili rapor bekleniyor

Polis, zanlının mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığını, bu süre içerisinde Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yatırıldığını ve kontrolden geçirildiğini ancak cezai ehliyeti olup olmadığına dair raporun henüz hazır olmadığını ifade etti.

Polisin şahadeti üzerine mahkeme raporun hazır olması için duruşmayı bugüne erteledi. Mahkeme ayrıca bugünkü duruşmada zanlıyı kontrol eden doktorun hazır olması yönünde direktif verdi.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak olan zanlı Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde gözetim altında tutulacak.

 

 

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler