1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beraberlikler haftası
Beraberlikler haftası

Beraberlikler haftası

BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ

A+A-

 

 Birinci Lig’de oynanan 7 karşılaşmanın 5 tanesi beraberlikle sonuçlandı. Esentepe deplasmanda lider Yeni Boğaziçi’nin berabere kalması sonrasi G.Birliği’ni yenen Ozanköy l6 hafta sonra liderliğe yükseldi

Telsim Birinci Lig’in 18’nci haftası geride bıraktığımız hafta sonu oynandı. Oynanan 7 karşılaşmanın 2 tanesinde ev sahibi ekipler galip gelirken konuk ekiplerden kazanan olmadı. Beş maçın beraberlikle tamamlandığı haftada 19 gol atıldı.
Süper Lig’de haftaya lider giren Yeni Boğaziçi, ligin 18’nci haftasında Esentepe’ye konuk olurken maçta öne geçmesine rağmen 1-1’lik skorla haftayı bir puanla kapadı. Kendi sahasında Gençler Birliği’ni konuk eden Ozanköy 3-1’lik galibiyetle Yeni Boğaziçi’nden liderliği devraldı ve 6 hafta sonra ligin zirvesine yükseldi.
Şampiyonluk yarışı içerisinde yer alan Yalova, konuk olduğu Düzkaya deplasmanında 2-0’lık skor üstünlüğü yakalasa da bu üstünlüğünü koruyamadı ve 2-2’lik skorla haftayı 1 puanla kapadı.

En farklı skor Gönyeli’den
İkinci devre oluşturduğu kadro ile iddialı konuma gelen Gönyeli, konuk ettiği Binatlı’yı 5-0’lık skorla geçerken Jacques bu maçta hat-trick yaptı, genç golcü Hasan Kanlı bir penaltı kaçırmasına rağmen 2 gol kaydetti.
Görneç ile Mormenekşe’nin karşılaştığı ve her iki takımın 10’ar kişi maçı tamamladığı 18’nci haftada taraflar 1-1’lik skorla haftayı 1’er puanla kapadı.
Ligin son sırasında yer alan Vadili, konuk ettiği Türkmenköy ile golsüz berabere kalırken oynadığı 5 maçta 8’inci puanını hanesine yazdırdı. Konuk Türkmenköy de Vadili gibi beş maçta 8’inci puanını aldı.
Toparlanma sinyalleri veren Tatlısu, Dumlupınar deplasmanında öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı. Dumlupınar kaydettiği golle skoru eşitledi ve 1-1’lik skorla tamamlanan haftada taraflar 1’er puan aldı.

 

Bu haber toplam 1059 defa okunmuştur