1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 44 yaşında, acı veda…
44 yaşında, acı veda…

44 yaşında, acı veda…

Lefkoşa Türk Belediyesi İnşaat Mühendislerinden 44 yaşındaki Burçin Özkuş, Zeytinlik’teki evinde ölü bulundu.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi İnşaat Mühendislerinden 44 yaşındaki Burçin Özkuş, Zeytinlik’teki evinde ölü bulundu. Özkuş’un ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Polis, Özkuş’a doktor tarafından yapılan dış muayenede darp ve cebir izine rastlanmadığını belirtti.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Özkuş’un ölümünün ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı, “Haberin gerçek olduğuna inanamıyorum, seni unutmayacağız” dedi.

Harmancı’nın paylaşımı şöyle: 2014 yılından beri hep kazdık, şantiye denince Burçin’siz bunu düşünmek mümkün olmazdı, yağmur suyu problemleri için çok gündüzler çok geceler emek verdin. Hala haberin gerçek olduğuna inanamıyorum, Lefkoşa Türk Belediyesi çok inançlı bir takım arkadaşını çok ama çok vakitsiz kaybetti, ailesine, eşine ve çocuklarına sonsuz sabırlar dilerim. Seni unutmayacağız Burçin Özkuş, seni asla unutmayacağız…

Kıbrıs Edebiyat Derneği sanatçısıydı...

Kıbrıs Edebiyat Derneği, fotoğraf sanatçısı Burçin Özkuş için taziye mesajı yayımladı. Kıbrıs Edebiyat Derneği mesajında şu ifadelere yer verdi; “Fotoğraf sanatçısı arkadaşımız Burçin Özkuş’un ani vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Gencecik yaşında hayatını kaybeden Özkuş, deklanşöründen yansıyan anlarla her daim anılacaktır. Yaslı ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerken, merhum sanatçı arkadaşımıza da rahmet diliyoruz.

Bu haber toplam 3828 defa okunmuştur
Etiketler :