1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 14 teknik adam kursta
14 teknik adam kursta

14 teknik adam kursta

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin düzenlediği UEFA Pro Lisans Güncelleme Kursu’nun ikinci gününde kursiyerlere teknik bilgiler teori ve pratik olarak aktarıldı

A+A-

UEFA Pro Lisans Güncelleme Kursu devam ediyor


Necmi Belge

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin düzenlediği UEFA Pro Lisans güncelleme kursu dün de devam etti.
Kursun eğitmenleri TUTOR Eğitmeni Pro Lisans Abdullah Tanyolaç, TUTOR Eğitmeni Teknik Direktör Mustafa Borataş ile TÜFAD Eğitmeni UEFA A Lisans Teknik Direktörü Mustafa Ak olarak bu kursta yer alıyorlar. 10 Mayıs 2013’te başlayan ve 17 Mayıs 2013’e kadar devam edecek kursa Pro Lisansa haiz 14 teknik adam katılıyor.
Kursun ikinci gününde Beceri – Alan Yaratma – Dönüşler, 1-1, 2-2, 3-3 Savunma Prensipleri, Fonksiyonel - Merkezden Savunma, Orta Saha ve Merkezden Savunma Oyuncularının Savunma Görevleri tartışıldı. Kurtsa bugün Mormenekşe ile Düzkaya arasında oynanacak olan Birinci Lig play-off maçı izlenecek ve ardından maçın analizi yapılacak.

14 teknik direktör

Daha önce, 38 olarak açıklanan ve teknik direktörlüğe devam edebilmeleri için Pro Lisans güncelleme
Kursu’na davet edilen teknik adamlardan sadece 14’ü bu kursa katıldı.
Kuzey Kıbrıs’ın kalburüstü teknik adamlarının yer aldığı kursa şu isimler yer aldı:
Mehmet Bolkan, Mustafa Borataş, Turgay Kara, İltaç Karayel, Mustafa Özarabacı, Mahmut Özçınar, Metin Özerem, Enver Sedat Simavi, Mehmet Solkanat, Eralp Şerifoğlu, Salahi Türel Uçkan, Ali Volkan, İlker Ertemel.

Bu haber toplam 1408 defa okunmuştur