1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenicami üçte üç peşinde
Yenicami üçte üç peşinde

Yenicami üçte üç peşinde

Sezon öncesi Süper Kupa, son olarak Federasyon Kupası’nı kazanan Yenicami’de hedef lig şampiyonluğu

A+A-

 

 

Telsim Basketbol Büyük Erkekler Ligi’nin güçlü takımı Yenicami, Süper Kupa’nın ardından Telsim Federasyon Kupası’nıda müzesine götürmeyi başardı.
Geçtiğimiz akşam Yakın Doğu Üniversitesi ile oynanan Telsim Federasyon Kupası Finalinde rakiplerini 75 – 68 mağlup ederek bu kupayı kazanan Yenicami’de yüzler gülüyor. Konu ile ilgili konuştuğumuz Yenicami koçu Ahmet Gürel Alp, öncelikle sahada verilen görevleri eksiksiz yerine getirerek kupayı kazanan oyuncularını tebrik etti. Yaklaşık 1 ay önce Saşa ve Lonne gibi çok önemli iki oyuncusunu kaybeden Yenicami, kısa bir bocalama devresi geçirse de çabuk toparlanarak finali kazandı ve sezon öncesi koydukları 3 kupa hedefinin 2’incisini de gerçekleştirdi.

Alp: “Ligi de kazanmak istiyoruz”
Geçirdikleri kısa bocalama devresini hızlı atlattıklarını kaydeden Yenicami koçu, buna rağmen bu bocalama devresi içerisinde oynadıkları KOOP maçını kaybettiklerini belirtti. Güçlü bir kadroları olduğunu söyleyen Gürel Alp, ayrılan iki önemli oyuncularına rağmen ligi de şampiyon olarak bitireceklerini iddia etti.
Telsim Federasyon Kupası maçındaki organizasyonlarından dolayı Basketbol Federasyonunu kutlayan Alp, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına ve büyük ilgilerinden dolayı Yenicami yönetimine de teşekkür etti.

Bu haber toplam 1145 defa okunmuştur