1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeni başkan Bülent Avcan
Yeni başkan Bülent Avcan

Yeni başkan Bülent Avcan

Yenicami’de gerçekleşen genel kurula tek başkan adayı olarak giren Bülent Avcan oy birliği ile siyah beyazlıların yeni başkanı oldu. Avcan genel kurulda yaptığı konuşmada Yenicami’nin 30 yıldır şampiyonluk hasretine son verecekleri sözünü verdi

A+A-

Yenicami Olağan Genel Kurul dün kulüp lokalinde gerçekleştirildi

Necmi Belge

Başkentin köklü kulüplerinden Yenicami Ağdelen Kulübü’nün olağan genel kurulu dün akşam kulüp lokalinde gerçekleşti. Genel Kurul’da başkanlığa tek aday olan Bülent Avcan seçildi.
Genel Kurulda Başkan Muhittin Sağlam, üyeler Ödül Muhtaroğlu ile Okay Perçinci’den   oluşan Divan Kurulu’nun ardından yönetim kurulu üyesi Ahmet Zekai  faaliyet raporunu, Mehmet Keski de Mali raporu okudu. Faaliyet ve Mali raporun aklanmasından sonra, tek başkan adayı Bülent Avcan konuşmasını yaptı.  Avcan, konuşmasında, 30 yıldır Süper Lig şampiyonluğuna hasret kalan Yenicaimi’ye lig şampiyonluğunu getirme sözü verdi.
Başkanlık için tek aday olan Bülent Avcan oybirliği ile Yenicami Ağdelen Kulübü başkanlığına seçildi.

Yönetim Kurulu
Son olarak, Dilek ve temenniler bölümünde Günay caymaz, Ersin Tatar, Hasan Ecer ile Divan başkanlığı ile üyeleri dilek ve temennide bulundu. Bülent Avcan başkanlığındaki yönetim şu üyelerden oluştu:
Gökhan Necipoğlu, Dr.Hulusi Refik, Üvenç Uluçhan, Muharrem Özseyfiler, Metin Redif, Ulus Nasıroğlu, Enver Kahveciler, Umut Biray, Ali Vehit, Mehmet Keski, Salahi Çağman, Mehmet Harmancı, Mehmet Kasımoğlu, Okay Peçinci, Arınç Peçinci, Ahmet Zekai, Selçuk Zekai.

Bu haber toplam 1877 defa okunmuştur