1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yalova’nın inadı inat: 4-0
Yalova’nın inadı inat: 4-0

Yalova’nın inadı inat: 4-0

Kulakların Çatalköy’de oynanan Düzkaya – Yeniboğaziçi maçında olduğu bu karşılaşmada gülen taraf 4-0’lık skorla Yalova oldu.

A+A-

 

Stat: Fikri Karayel Stadı
Hakemler: Serdar Bilgimer, Tufan Çerçioğlu, Ahmet Karaoğulları
Yalova: Mustafa Dağman, Burak Bağlaş, Azat Tip, Gürbay Yelkanat, Uluç Başar, Mehmet Alşan (Dk.89 M.Boran, Yusuf Özbahar, Muammer Tip (Dk.75 Ali Karayel), Ertuğ Erçin (Dk.65 Salih), Burak Koçar, Azmi Coşkun
Türkmenköy: Fatih, Güngör Sakallı, Mustafa Sakallı, Raşit, Bilal Genel, H.Genel (Dk.80 Ali), Seyhan Keskinel (Dk.52 Aykut), M. Aksal (Dk.65 Metin), Hasan Bahtıkara, Yılmaz Ormancı, Gürkan Onalt
Goller: Dk.25 Azmi Coşkun, Dk.78 Yusuf Özbahar, Dk.88 (pen) ve 90+1 Burak Koçar (Yalova)

Telsim Birinci Lig’de lider Yeniboğaziçi’nin en yakın takipçisi Yalova, kendi sahasında Türkmenköy’ü konuk etti. Kulakların Çatalköy’de oynanan Düzkaya – Yeniboğaziçi maçında olduğu bu karşılaşmada gülen taraf 4-0’lık skorla Yalova oldu.
Maçın 25’inci dakikasında Azmi ile öne geçen Yalova, bu golden sonra Ertuğ Erçin’in ayağından bir penaltı atışından yararlanamadı ve ilk devre sarı mavili ekip üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci devrenin 78’inci dakikasında ev sahibi ekip Yusuf ile farkı 2’ye çıkararak rahat bir nefes alırken, 88’inci dakikada kazanılan penaltı atışını Yalova adına Burak gole çevirdi. Maç bu skorla tamamlancak derken 90+1’inci dakikada Burak bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin 2’nci, Yalova’nın 4’üncü golünü kaydetti.

Fark 3’e indi
Bu sonucun ardından haftayı üç puanla kapatan Yalova ikinci sıradaki yerini korurken, Yeniboğaziçi’nin Düzkaya’ya mağlup olması sonrası aradaki 6 puanlık farkı üçe indirdi. Birinci Lig’in 25’inci haftasında lidere konuk olacak Yalova, bu maçta galip gelmesi halinde şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyacak.

Bu haber toplam 1181 defa okunmuştur