1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Vehbi Z. Serter Trabzon yolcusu
Vehbi Z. Serter Trabzon yolcusu

Vehbi Z. Serter Trabzon yolcusu

Türkiye ferdi yıldızlar masa tenisi en iyi 16’lar yarışmasına katılacak olan masa tenisçimiz Vehbi Serter Türkiye 5’cisi olarak şampiyonaya gidiyor

A+A-

Türkiye Ferdi Yıldızlar beşincisi olan Vehbi Zeki Serter 15-16 Haziran’da Trabzon’da, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından yapılacak olan “Türkiye ferdi yıldızlar masa tenisi en iyi 16’lar yarışması”na katılacak.

14 Haziran’da Türkiye’ye gidecek olan Serter, antrenörü Fadıl Olguner denetiminde Masa Tenisi salonunda antremanlarına devam ediyor.
Federasyon salonunda antrenman yapan Vehbi Zeki Serter en iyi 16’lar içinde ilk dört içine girmek istediğini belirtti.
Serter, “2011 yılında Türkiye minikler şampiyonu, 2012 de Türkiye Gençler üçüncüsü olmuştum. Bu yıl Türkiye Yıldızlar beşincisi olarak, yıldızlarda ilk 16’ya girenler arasında yapılacak olan şampiyonada en azından ilk dörde girmeyi hedefliyorum” dedi.

Antrenör Fadıl Olguner, oradan derece ile döneceğiz
Vehbi Zeki Serter’in antrenörü Fadıl Olguner Serter’in katılacağı yarışma hakkında yaptığı açıklamada “Türkiye’de en iyi 16’lar her yaş grubunda kadın ve erkek kategorilerinde yapılıyor. İki yıldır Türkiye’deki şampiyonalarda ilk 16’ya giren sporcuşlarımızı da En iyi 16’lar yarışmasına çağırıyorlar. Her gün çalışıyoruz. Hedefimiz ilk dörde girmektir” dedi.
Dörder kişilik dört ayrı grupta lig usulüne göre yapılacak olan mücadelede gruplardan çıkan ilk iki sporcuların toplamı, yani sekiz kişi içinde eleme usulü oynanacak.

Bu haber toplam 1286 defa okunmuştur