1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Vadili’ye Jacques yetti: 8-1
Vadili’ye Jacques yetti: 8-1

Vadili’ye Jacques yetti: 8-1

8 golün 7’sini Jacques kaydetti.

A+A-

Stat: Gönyeli Stadı
Hakemler: Irmak Emin, Serkan Kuşappi, Ali Akçınar
Gönyeli: Batuhan, Dalan, Reşat, Ulaş, Selçuk (Dk.65 İbrahim), Berhun, Çağakan (Dk.60 Ali), Jacques, H.Kanlı (Dk.77 Zeynel), Tonguz, Ahmet
Vadili: Sinan, Sertan (Dk.54 M.Sonbaş), Cemal, Umut, Ceyhun, H.Akar, Gökhan, Uğur, Mustafa (Dk.46 Buğra), Ekrem
Goller: Dk.9, 28, 32, 61, 83, 90+2 ve 90+9 Jacques, Dk.51 H.Kanlı (Gönyeli) - Dk.43 H.Akar (Vadili)

Telsim Birinci Lig’de play out oynama hedefinde olan Gönyeli, kendi sahasında ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Vadili’yi 8-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, 8 golün 7’sini Jacques kaydetti.
9’uncu dakikada sağ kanattan kullanılan köşe atışında arka direkte kendisini unutturan Jacques kafa ile topu filelere gönderdi ve Gönyeli 1-0 öne geçti.
26’ıncı dakikada Gönyeli’nin kullandığı köşe atışında gelen topa çok iyi yükselen Jacques kafa ile topu filelere gönderdi ve skor 2-0 oldu.
32’inci dakikada H.Kanlı’nın sağ kanattan ceza alanı içerisine gönderdiği topu kafa ile filelere gönderen Jacques skoru 3-0 yaptı.
43’üncü dakikada ani gelişen Vadili atağında H.Akar topu Gönyeli kalecisinin üzerinden ağlara gönderdi ve skor 3-1 oldu.
51’inci dakikada Jacques’in güzel ara pasını alan H.Kanlı topu kalecinin yanından filelere gönderdi ve skor 4-1 oldu.
61’inci dakikada Selçuk’un sol kanattan yaptığı güzel ortaya Jacques vurdu skor 5-1 oldu.
83’üncü dakikada sol kanattan gelişen Gönyeli atağında Jacques topu Vadili ağlarına göndererek skoru 6-1 yaptı.
90+2’inci dakikada atılan ara pası ile rakip ceza alanına giren Jacques plase bir vuruşla ağları havalandırdı ve skor 7-1 oldu.
90+9’uncu dakikada sol kanattan ceza alanı içerisine gönderilen topa ayak koyan Jacques kendisinin 7, takımının 8’inci golünü Vadili ağlarına gönderdi.

Hasan Kanlı hastaneye kaldırıldı
Maçın son bölümlerinde Gönyeli’den Hasan Kanlı bir pozisyon Vadili kalecisi Sinan ile çarpıştı. Sinan’ın dizi Kanlı’nın kaburgalarına isabet edince bu futbolcu yerde kaldı. Yerden kalkmakta zorlanan Hasan için hemen Ambulans çağırılırken, kısa bir süre sahaya gelen ambulans futbolcuyu hastaneye kaldırdı.

Foto altı yazılsın: kod kanlı
Gönyeli’den Hasan Kanlı, kaburgasına aldığı darbes sonrası hastaneye kaldırılıd

Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur