1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "UBP sandıkta gereken cevabı alacaktır"
UBP sandıkta gereken cevabı alacaktır

"UBP sandıkta gereken cevabı alacaktır"

"UBP’nin kurulduğu günden itibaren, benimsemiş olduğu örgütlenme şekli olan Yalan, Vaat ve Baskı bugünde halen devam etmektedir"

A+A-

Dev-İş, erken seçim öncesi UBP Hükümeti’nin sağlık sektöründeki “Taşerondan Hizmet alımı” girişimine tepki koydu.

Dev-İş’in konu ile ilgili açıklaması şöyle:


UBP’nin kurulduğu günden itibaren, benimsemiş olduğu örgütlenme şekli olan Yalan, Vaat ve Baskı bugünde halen devam etmektedir.

UBP Hükümet’inin giderayak seçimde avantaj sağlamak amacı ile yaptığı bir çok  yasa dışılık, usulsüzlük ve partizanlık ile bugün itibarı ile geri adım atılmış görülse bile Sağlık sektöründe (Hemşire hizmetlerini) Taşerondan Hizmet alımı şeklinde gerçekleştirme çabaları ile gelebileceği son noktaya gelmiştir.

UBP Hükümetinin bugün geri adım atmasının ana nedeninin önümüzdeki erken genel seçim olacak olmasından kaynaklandığı görülmektedir. Umudumuz seçmenlerin de bu gerçeği görerek bu ceberut, sahtekar anlayışı bir daha geri dönmeyecek şekilde sandığa gömmesidir.

Münhal kadroların nasıl doldurulması gerektiği, yasalarla açıkça belirtilmiş olmasına rağmen, sömürüye dayalı, partizan emellere hizmet eden Taşeron Sistemini dayatan UBP sandıkta gereken cevabı alacaktır.

Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur