
TÜK’te ‘şaşırtan’ kutlama!
Müdür Vekili gitti, çalışan ‘bayram etti’!
Toprak Ürünleri Kurumu’nda dün göreni, duyanı şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Müdür Vekili Savaş Arkut’un görevinden alınması, TÜK’te ‘kutlama’ sebebi oldu.
Kurban kesildi, helva dağıtıldı. Bazı TÜK Çalışanları’nın yaptığı bu kutlama ‘Bu kadarı da olmaz’ dedirtti.
Çalışanların uzun süredir ‘ayrımcılık, haksızlık’ gerekçesi ile Müdür Vekili’nden şikâyetçi oldukları, konuyu birçok kez Tarım Bakanlığı’na da taşıdıkları da öğrenildi.
TÜK Yönetim Kurulu Başkanı Özçağ: “Çalışanlardan yazılı ifade alındı, soruşturma sürüyor”
Toprak Ürünleri Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özçağ, Toprak Ürünleri Kurumu’nda Müdür vekilinin görevden alınması sonrası kurum çalışanlarının kutlama yaptığına dair basında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.
Özçağ, Müdür vekilinin görevden ayrılması sonrasında bazı çalışanların kutlama yaptığını belirterek, kendi bilgileri dışında gelişen olayı onaylamadıklarının altını çizdi. Özçağ, söz konusu çalışanlardan yazılı ifade alındığını ve konu ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.
Fotoğraflar: Facebook

















