1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Tek yol, halkın iradesini bu ülkeye hâkim kılmak”
“Tek yol, halkın iradesini bu ülkeye hâkim kılmak”

“Tek yol, halkın iradesini bu ülkeye hâkim kılmak”

CTP lideri Erhürman, tek yolun, halkın iradesini bu ülkeye hakim kılmak olduğunu bildiklerini ifade ederek, “Muhalefet, halkla birlikte, yerel yönetimlerde de, merkezi idarede de, bu zihniyetten bu ülkeyi kurtarmaya çalışıyor” dedi.

A+A-

Ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, hükümetin ihalesiz alımlar, son dakika atamaları, vatandaşlıklar ve külliye ile ilgili adımlar attığını, muhalefetin de hem bununlar uğraşıp, hem de yerel seçimlere de odaklandığını belirtti.

Erhürman, “Çünkü muhalefet, bu ‘yönetim’ zihniyetinin yerel yönetimlere daha fazla bulaştırılmasını engellemenin şart olduğunu biliyor. Ve muhalefet, halkla birlikte, yerel yönetimlerde de, merkezi idarede de, bizi her alanda çöküşe sürükleyen bu zihniyetten bu ülkeyi kurtarmaya çalışıyor!” dedi.

Tufan Erhürman, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yeni propaganda yöntemi: "Memleket yangın yeri, muhalefet yerel seçimlerle uğraşıyor!

Elektrikte iptal edilen ihalelerden sonra, mevzuat falan dinlenilmeden ihalesiz akaryakıt alımına karar veriliyor... Ortada sözleşme dahi yok! Ama "hükumet" ihaleliyi bırakın ihalesizi dahi getiremiyor...

Seçime ramak kala, memleket yangın yeriyken, "hükumet" seçime yönelik son dakika atamalarıyla, vatandaşlıklarla, "külliye"yle uğraşıyor...

Yerel yönetimlerde vizyon ortaya koyamayacağını, "yaptıklarını" anlatamayacağını bilenler, ya gündem değiştirerek, ya ülkeyi gererek, ya da bir şeyler dağıtarak avantaj yakalamaya çalışıyor...

Muhalefet her yerde, her ortamda bunlarla uğraşıyor... Ve evet yerel yönetim seçimleriyle de uğraşıyor muhalefet. Çünkü bu "yönetim" zihniyetinin yerel yönetimlere daha fazla bulaştırılmasını engellemenin şart olduğunu biliyor.

Ve muhalefet, halkla birlikte, yerel yönetimlerde de, merkezi idarede de, bizi her alanda çöküşe sürükleyen bu zihniyetten bu ülkeyi kurtarmaya çalışıyor!

Seçimi, yani halkın iradesini küçümsemenin, değersizleştirmenin değil, halkın iradesini bu ülkeye hakim kılmanın tek yol olduğunu bilerek!”

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur
Etiketler :