
Şerifoğlu: “Tutunmak büyük başarıdır”
Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, 21 yıl sonra çıktıkları Süper Lig’de kalıcı olmak için mücadele vereceklerini söylerken, “Bölgedeki iş adamlarına ve kurumlara Mormenekşe’ye sponsor olun çağrısı yapıyoruz” dedi
Mormenekşe ayağı yere basarak Süper Lig’e hazırlanıyor
Necmi BELGE
Tam 21 yıl sonra Süper Lig’e dönen İskele bölgesinin köklü takımı Mormenekşe, 2013-2014 sezonuna temkinli bir şekilde adeta ayağı yere basarak hazırlanıyor.
Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan Mormenekşe’nin başarılı Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, lige temkinli bir şekilde hazırlandıklarını ve hedeflerinin Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu ve Süper Lig’de tutunmalarının büyük bir başarı olacağını açıkladı.
İskelet kadrodan eksiklikler oldu
Temmuzun başında salon çalışmalarına, 15 Temmuz’da da saha çalışmalarına başladıklarını dile getiren Şerifoğlu, özellikle geçen seneki takımdan Hasan Aksoy, Murat Elcil ile Hüseyin Özbaysal ayrıldığını, Mehmet Fuat ile henüz anlaşmaya varılamadığını belirtti.
Gençler Birliği’nden Yusuf Beyazi, Akova’dan Koray ve Hasan’ı muhtemelen kiralık olarak alacaklarını ifade eden Şerifoğlu, bugüne kadar transferde Ötüken’den orta saha oyuncusu Ali’yi ve yabancı transferde Portekizli Pedro’yu kadrolarına dahil ettiklerini söyledi
Şerifoğlu, netice itibarıyla iskelet kadrodan eksiklikler olduğunu kabul ederken, bu eksiklikleri yaşadıklarını ifade etti.
Futbolcuların antrenmanlara olan ilgisinden memnunum
Tüm bu olumsuzluklara rağmen, futbolcularının bugüne kadar antrenmanlara olan ilgileri ve çalışma azimlerinden memnun olduğunu belirten Şerifoğlu, bu şartlardaki kadro yapısına takviye yapmanın şart olduğunu ileri sürdü.
Özellikle orta sahaya tecrübeli bir oyuncu transfer edilmesi gerektiğinin altını çizen Şerifoğlu, kendi söylemiyle, takım içersindeki rekabet artırma imkanı olacağını iddia etti.
Mormenekşe camiasının desteği şart
Bunların gerçekleşmesi için de Mormenekşe camiasının yönetime ve kulübüne desteğini artırmasının şart olduğunu ileri süren Şerifoğlu bu bağlamda, bölge iş adamları ve kuruluşlarının da Mormenekşeye katkı koymaları gerektiğini sözlerine ekledi.

















