1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Salih öyle istedi: 3-3
Salih öyle istedi: 3-3

Salih öyle istedi: 3-3

Stat: Zafer Stadı Hakemler: Mehmet Sezener, İhsan Payas, Hüseyin Eyyüpler Binatlı:...

A+A-

Stat: Zafer Stadı
Hakemler: Mehmet Sezener, İhsan Payas, Hüseyin Eyyüpler
Binatlı: Yunus, Ayhan, Emir, Kamil Ergenekon (Dk.60 Tanju), Eren, Burç, Reşat, Sertaç, Salih Düzbeyaz, Hüseyin Sarro (Dk.76 Sezer), Kemal Uçaner (Dk.87 İbrahim)
G.Birliği: Mustafa, Davut Ak, Seyfi Demir (Dk.58 Ogün), Ayhan, Osman (Dk.70 Serkan), Abdullah Kaya, İltaç, Ahmet, Halil, Şenol Şöför, Emir (Dk.65 Fırat)
Goller: Dk.21, 44 ve 65 Salih Düzbeyaz (Binatlı) – Dk.6 Salih Düzbeyaz (Kendi kalesine) Dk.35 Seyfi, Dk.87 Ahmet Orun (G.Birliği)

YENİDÜZEN Spor Servisi
Telsim Birinci Lig’in ikinci devresinde yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Binatlı, kendi sahasında Süper Lig hedefi ile mücadele eden Gençler Birliği’ni konuk etti. Karşılaşma 3-3’lük eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmada atılan 6 golün 4’ünü Salih Düzbeyaz kaydederken, bu gollerin 1 tanesini kendi kalesine, 3 tanesini de rakip kaleye attı.
Maçın henüz başında Binatlı’dan Salih Düzbeyaz kendi kalesine attığı golle rakibini öne geçirdi. 21’inci dakikada ilk golün sahibi Salih, Binatlı’nın eşitlik sayısını kaydetti. 35’inci dakikada kazanılan serbest vuruşta Gençler Birliği adına Seyfi’nin kullandığı vuruş direk kaleye gitti ve konuk ekip bir kez daha öne geçti. İlk devre bu sonuçla tamamlanacak derken ataklarını sıklaştıran Binatlı, Salih’in kafa golü ile soyunma odasına 2-2’lik eşitlikle girdi.
İkinci devrenin 65’inci dakikasında sahneye bir kez daha Salih Düzbeyaz çıkarken, kaydettiği golle Binatlı’yı 3-2 üstünlüğe taşıdı ancak maçın tamamlanmasına kısa bir süre kala Gençler Birliği’nden Ahmet Orun kaydettiği golle maçın skorunu 3-3 olarak tayin etti.

Bu haber toplam 1377 defa okunmuştur