1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Pazarlıklar sürüyor
Pazarlıklar sürüyor

Pazarlıklar sürüyor

Yenicami’nin kadrosuna katmak istediği Ahmet Coşkun için Lapta ile pazarlıkların sürdüğü, fiyat konusunda anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Yetenekli futbolcu kulüplerin anlaşması halinde şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak Yenicami’de forma giymeye sıcak

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Telsim Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan ve KTFF Kıbrıs Kupası’nı kazanan Yenicami’de transfer çalışmaları sürüyor. Süper Lig’e veda eden Lapta’nın yetenekli futbolcusu Ahmet Coşkun’u kadrosuna katmak isteyen Yenicami’nin Lapta ile pazarlıklara devam ettiği öğrenildi.
Salı günü Bülent Avcan’ı yeni başkan olarak seçen Yenicami, takımı Hasan Topaloğlu’na emanet ederken transferde de elini çabuk tuttu. Bostancı Bağcıl’dan Erbay Bertiz, Çetinkaya’dan Serhan Önet, Serkan Önet ve Uğur Sönmez’i kadrosuna katan Yenicami de Nijeryalı oyuncu Kenneth Ngwoke ile büyük ölçüde anlaşılmıştı. Hasan Topaloğlu ile geçtiğimiz hafta yapılan ön protokolde Ahmet Coşkun’un transfer listelerinde yer aldığını belirtilirken, Yenicami ile Lapta arasında pazarlıkların sürdüğü, fiyat konusunda henüz bir anlaşmaya varılmadığı öğrenildi. Ahmet Coşkun’un kulüplerin anlaşmaya varması halinde yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak Yenicami’de forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur