1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Oğlunun yanına defnedildi
Oğlunun yanına defnedildi

Oğlunun yanına defnedildi

Ciklos’ta yaklaşık bir yıl önce meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden Tolga Bekçi’nin babası Mehmet Bekçi son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Devrim DEMİR

Ciklos’ta yaklaşık bir yıl önce meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden Tolga Bekçi’nin babası Mehmet Bekçi son yolculuğuna uğurlandı.

Oğlunun ölümünün ardından rahatsızlaşan ve yaklaşık 7 ay kanser tedavisi gören Mehmet Bekçi 4 çocuk babasıydı.

Bekçi’nin ölümü ailesinde büyük üzüntü yaratırken babanın son dileği oğlunun yanına defnedilmekti.

Talihsiz baba Mehmet Bekçi, Dikmen köy mezarlığında oğlunun yanına defnedildi.

cen1-008.jpg

cen2-007.jpg

cen3.jpg


Neler yaşanmıştı?

Geçtiğimiz yıl ülkeyi etkisi altına alan kötü hava şartları 4 cana mal olmuştu.

Girne-Lefkoşa anayolunda yaşanan yoğun yağış sonrası, Ciklos bölgesi mevkiinde anayol üzerinde yükselen yağmur sularına kapılan bir araç yolun dışına çıkarak uçuruma yuvarlanmıştı.

Ciklos bölgesinde 5 Aralık tarihinde sel sularına kapılarak uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 21 yaşındaki Tolga Bekçi, 23 yaşındaki Ahmet Kılıç, 18 yaşındaki Gaye Soyutok ve 18 yaşındaki Günay Kandaz hayatını kaybetmişti.

PGM Özel Hareket Müdürlüğü ekipleri, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi, Adli Şube ekipleri, Girne İtfaiye Şubesi ekipleri, Girne Belediyesi ekipleri ve Güvenlik Kuvvetleri’ne bağlı Özel Görev Kuvveti ekipleri ile Havacılık Birlik Komutanlığı ekipleri, günlerce karadan ve havadan arama kurtarma faaliyetlerini sürdürmüş, hayatını kaybeden bazı gençlerin cesetlerine ve araca yoğun uğraşlar sonucu ulaşılmıştı.

Bu haber toplam 3966 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler