1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kiremit tozunda işlem tamam
Kiremit tozunda işlem tamam

Kiremit tozunda işlem tamam

Serim işleminin tamamlanmasının ardından piste 2 tır kiremit tozunun daha getirilip serilmesi gerektiği tespit edildi ve geçtiğimiz günlerde kalan ihtiyaç giderildi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Lefke 16 Ağustos Stadı’nın çim zemini etrafındaki atletizm pistine serilmek için 13 Aralık 2012 tarihinde getirilen kiremit tozları 9 Nisan 2013 tarihine kadar bekletilmiş, bu tarihten itibaren serilmeye başlanmıştı.
Aralık ayında getirildikten sonra uzun bir süre serilmeyi bekleyen, yırtık çuvallardan dışarı çıkan ve pahalı bir malzeme olan kiremit tozları, rüzgara ve hava şartları karşısında kullanılmadan etrafa yayılmış durumda bulunuyordu. Nisan ayında başlatılan çalışma ile tozlar 16 Ağustos Stadı etrafında bulunan piste serildi. Serim işleminin tamamlanmasının ardından piste 2 tır kiremit tozunun daha getirilip serilmesi gerektiği tespit edildi ve geçtiğimiz günlerde kalan ihtiyaç giderildi.

Pist hazır
Getirilen iki tır kiremit tozunun piste serilmesi sonrası 16 Ağustos Stadı, başta atletizm faaliyetleri ve diğer sportif faaliyetler için kullanılır duruma getirildi.
Pistin uzun süre bakımsız kalması sonrası Lefke’de 16 Ağustos Stadı atletizm gibi spor faaliyetleri için kullanılamıyordu. Son olarak getirilip serilen iki tır kiremit tozu sayesinde pist bölge gençleri ve okullarının kullanımına hazır hale getirildi.

Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur