1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı’dan takasa ret
Kaymaklı’dan takasa ret

Kaymaklı’dan takasa ret

Yenicami Kulübü’nün önerdiği Behiç Kum-Çağrı Kıral takasını reddeden yeşil-siyahlılarda, transfer çalışmaları devam ederken, yapılan takviyeler sonrası takımdan gönderilmesi beklenen oyuncuların isimlerinin ise hafta içi netleşmesi bekleniyor

A+A-

Yenicami’nin Behiç Kum-Çağrı Kıral takası önerisine Küçük Kaymaklı sıcak bakmadı

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Küçük Kaymaklı, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ederken, yeşil-siyahlılar Yenicami’den gelen takas önerisini kabul etmedi.
2013-2014 sezonunda şampiyonluk özlemini bitirmek için güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Yenicami’nin Behiç Kum-Çağrı Kıral takası önerisine Küçük Kaymaklı sıcak bakmadı.
Küçük Kaymaklı Kulübü Başkanı Ali Başman, yeşil-siyahlıların altyapısından yetişen Çağrı Kıral’ı takımda tutacaklarını belirterek, iç transferde kolay kolay yol ayrımına gitmeyeceklerini ifade etti.
Transfer döneminde Cihangir’den kaleci Türkkan Delideniz, Doğan Türk Birliği’nden Sabri ve Raif Selden kardeşler ile Göçmenköy’den Çağın Candanal’ı kadrolarına kattıklarını hatırlatan Ali Başman, kiralık oyuncuların da takıma dönmesi ile iç transferle ilgili bilgileri önümüzdeki hafta basın ile paylaşacaklarını açıklayarak, yabancı transferi için de aceleci davranmayacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur