
Kartal ara vermedi
Yenicami ile Çetinkaya 18 Ekim Cuma akşamı saat 18.00’de Atatürk Stadı’nda karşılaşacaklar.
K-PET Süper Liginin 4’üncü haftasında ezeli rakibi Çetinkaya ile karşılaşacak olan lider Yenicami dün yaptığı çalışma ile bu maçın hazırlıklarına başladı.
K-PET Süper Liginin ilk 3 haftasında topladıkları 7’şer puanla ilk iki sırada bulunan Yenicami ile Çetinkaya 18 Ekim Cuma akşamı saat 18.00’de Atatürk Stadı’nda karşılaşacaklar. Bu karşılaşma ile ilgili bilgiler veren Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirtti. Gece maçlarının havasının çok farklı olduğunu söyleyen Altay bu karşılaşmanın zevkli ve çekişmeli geçeceğini ancak kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi. Altay takımının artık seri yakalaması gerektiğini aksi takdirde hedefleri olan Şampiyonluk için zorlanacaklarını da sözlerine ekledi.
Halil Turan iyileşti
Çetinkaya maçına dün yaptığı çalışma ile başlayan Yenicami bugün ve Perşembe günü de 2 antrenman yaparak çalışmalarını tamamlayacak. Yenicami’de sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor. Uzun süredir sakatlığı bulunan Halil Turan’ın da tamamen iyileştiği ve oynamaya hazır olduğu bilgisi de verildi.

















