1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Joe Lynn Turner geliyor...
Joe Lynn Turner geliyor...

Joe Lynn Turner geliyor...

Deep Purple, Rainbow, Malmsteen gibi dünyanın önde gelen gruplarında solist olarak yer almış olan Joe Lynn Turner iki konser vermek için ülkemize geliyor.

A+A-

Yaz aylarına yaklaşırken ülkemizdeki kültür sanat etkinlikleri de yoğunluk kazanmaya başlıyor. Önümüzdeki Cuma gecesi Mağusa Gençlik Merkezi, 4’üncüsü gerçekleştirilecek olan festival kapsamında bir zamanlar tüm dünyada iz bırakmış, güçlü sesi ve yorumuyla tüm rock gruplarını kendine hayran bırakan Joe Lynn Turner’ı Salamis Antik Tiyatro’da sahneye çıkarmak üzere ülkemize getiriyor. MAGEM, festivalin ilk günü olan 17 Mayıs Cuma gecesi Turner ile birlikte Türkiye’nin en iyi gitar virtüözlerinden biri olan Cem Köksal ve ülkemizin dünyaca ünlü gitaritsi Okan Ersan da aynı sahnede olacak. Tüm dünyada kendini kanıtlamış müzik ustalarının gecesi saat 21.00’de başlayacak olup konser biletlerinin 20 TL olarak satışa çıkacağı açıklandı.

25 Mayıs’ta Lefkoşa’da...
Öte yandan Joe Lynn Turner Salamis Konseri’nden sonra Türkiye’deki konser turnesini tamamlayıp 25 Mayıs’ta yine ülkemize gelerek Lefkoşa The Doors Bar’da bir konser daha verecek. Mekan sahibinin yaptığı açıklamaya göre yine Salamis’teki ekibin sahne alacağı gecede biletler önceden yapılacak rezervasyonla bardan temin edilebilecek. YD

Bu haber toplam 1911 defa okunmuştur