1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “İyi futbolla puan çıkarmak istiyoruz”
“İyi futbolla puan çıkarmak istiyoruz”

“İyi futbolla puan çıkarmak istiyoruz”

Yeni Boğaziçi Antrenörü Kılıçali Kahraman, Görneç maçı öncesi “Futbolcularıma güveniyorum. Aslanlar gibi çıkıp mücadele edeceklerine şüphem yoktur”

A+A-

 

Birinci Lig Lideri Yeni Boğaziçi Antrenörü Kılıçali Kahraman, Görneç maçı öncesi “Futbolcularıma güveniyorum. Aslanlar gibi çıkıp mücadele edeceklerine şüphem yoktur”

Kaya Emiroğlu
Birinci Lig’de liderliğini sürdüren Yeni Boğaziçi, zorlu Görneç maçından puan çıkartarak konumunu korumak istiyor. Geçen hafta iyi bir oyuna karşın kendi evinde mağlup olan ve cezalı oyuncularından dolayı yarınki maçta ideal kadrosundan uzak olacak kırmızı lacivertliler, her şeye rağmen zirve mücadelesini sonuna kadar sürdürmek istiyorlar.

Kahraman: “İyi futbolumuza devam edip puan arayacağız”
Yeni Boğaziçi Antrenörü Kılıçali Kahraman, takımın sezon başından beridir iyi bir futbol oynadığını, bu anlayışla kalan maçlarını oynayacağını vurguladı. Görneç’in de kendine göre bir hedefi olduğuna dikkat çeken Kahraman, “İyi futbolla bu zorlu maçtan puan çıkartmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. Eksiklerin arkasına hiçbir zaman sığınmadıklarını, yine sığınmayacaklarını vurgulayan Kahraman, “Futbolcularıma güveniyorum. Aslanlar gibi çıkıp mücadele edeceklerine şüphem yoktur.” dedi. Taraftarlara da seslenen Kahraman, “Bu zorlu maçlarda taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Üç oyuncu yer alamayacak
Takımın başarılı ve önemli üç ismi Görneç maçında yer alamayacak. Dumlupınar maçı sonrasındaki olaylardan dolayı Adem ile aynı maçta kırmızı kart gören Mehmet Çağakan forma giyemeyecek. Takımın savunmadaki bir başka önemli ismi Mehmet Barkınay ise dört sarı kartlı olduğu için kadroda yer alamayacak.

Bu haber toplam 1332 defa okunmuştur
Etiketler : ,