1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gönyeli’de uyuşturucu, 2 tutuklu
Gönyeli’de uyuşturucu, 2 tutuklu

Gönyeli’de uyuşturucu, 2 tutuklu

Gönyeli’de Narkotik ve Kaçakçılığı önleme müdürlüğü ekiplerinin dün bir evde yaptığı aramada yaklaşık 26 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu bulundu

A+A-

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Gönyeli’de Narkotik ve Kaçakçılığı önleme müdürlüğü ekipleri  tarafından .P.E.(E-32) ve S.P.U.(E-26)’nun evinde dün yapılan aramada yaklaşık 26 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi bulunarak emare olarak alınırken, bahse konu kişiler tutuklandı.

Kanunsuz patlayıcı madde ve ateşli silah tasarrufu, meskun mahalde ateş açma…

Güzelyurt - Lefke Anayolu üzerinde faaliyet gösteren restoranın avlusu içerisinde, 18 Mayıs’ta meskun mahalde havaya ateş açılması olayı ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında meselede zanlı olarak görülen Y.T.(E-30) ve E.Ş.(E-23) tutuklandı.

Yangın

Mevlevi çemberinin batı kısmında Tuncay Arıcı’ya ait arazi içerisinde henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı, dün saat 15.30 sıralarında çıkan yangında 12 adet arı kovanı tamamen, 8 adet arı kovanı ise kısmen yandı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 994 defa okunmuştur
Etiketler :