1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Firariyi arama çalışmaları sürüyor: Bu kez Lapta'da görüldü

Firariyi arama çalışmaları sürüyor: Bu kez Lapta'da görüldü

Firarinin Boğaz bölgesinde görülmesinin ardından iki gündür Ciklos’ta Özel Harekât Polisi’nin de katıldığı arama çalışmaları sonuçsuz kaldı. Polis bu sabah Ciklosta devam ettiği arama çalışmalarına Lapta bölgesinde devam ediyor

A+A-

Merkezi Cezaevi’nden 8 Şubat gecesi firar eden Alexsandr Satlaev için arama çalışmaları sürüyor.

Firarinin Boğaz bölgesinde görülmesinin ardından iki gündür Ciklos’ta Özel Harekât Polisi’nin de katıldığı arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.

Polis ve özel hareket ekipleri bu sabah Ciklos bölgesinde aramalara devam ederken firarinin Lapta'da görüldüğü ihbarı aldı. Aramaların Lapta bölgesinde yoğunlaştığı öğrenilirken polise birçok gardiyan da eşlik ediyor. 

Soygundan tutuklanmıştı

Rus uyruklu Alexander Satlaev, Girne’de, bir kadının boğazını sıkarak bayılttıktan sonra çantasından paralarını çaldığı suçlamasıyla tutuklanırken, Rus medyası, Satlaev’in ülkesinde ‘seri tecavüz’ suçundan 4 yıl hapse mahkum olduğunu iddia etmişti.

Rus medyasında çıkan bazı haberlere göre, Rusya Federasyonu’na bağlı Altay Özerk Cumhuriyeti bölgesinde eski bir polis müfettişi (dedektif) olan Alexander Satlaev, 2013 yılında 4 kişiye tecavüz ettiği gerekçesiyle görevinden alınıp 4 yıl hapse mahkum edilmişti.

Kamera görüntüleri var…

Firarinin özellikle Boğaz’da birçok evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri de ortay çıktı.

Evlerin arasında dolaşan firarinin görüntüsü bölgede huzursuzluk yarattı. Cezaevinden kaçan firarinin en son boğaz bölgesinde görüldüğü ifade edilmiş, Polis ve asker, dün akşam bölgede yolları kapatarak geniş çaplı arama başlatmıştı.

Firarinin görülmesinin ardından polisle kovalamaca yaşandığı da öğrenilmişti.

1-182.jpg

2-156.jpg

3-115.jpg

m3-077.jpg

m2-127.jpg

m1-152.jpg

 

Fotoğraflar Burçin Aybars

 

 

Bu haber toplam 10242 defa okunmuştur
İlgili Haberler