1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eliz hocası ile geldi
Eliz hocası ile geldi

Eliz hocası ile geldi

Eliz Maloney, ailesi ile özlem gidermek ve güneşli havada antreman yapmak için KKTC’ye geldi.

A+A-

 

Telsim’in ana destekcisi olduğu yıldız tenisçi Eliz Maloney, İngiltere’deki tenis hocası James William White ile birlikte KKTC’ye gelerek, güneşli havada antreman yaptı.
Eğitimini İngiltere’de sürdürüren, Telsim’in desteklediği, ülkemizin başarılı tenisçisi Eliz Maloney, ailesi ile özlem gidermek ve güneşli havada antreman yapmak için KKTC’ye geldi. 
Eliz’in de hocası olanı, ülkemizin değerli  tenis öğretmeni  Yusuf Yönlüer’in geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı, Yönlüer’le antreman şansı olmayan Eliz, tatilde de antremanlarını sürmek için, eğitim gördüğü akademinin en değerli hocalarından James William White ile birlikte KKTC’ye geldi.

Salamis ve Pegasus’tan destek
Salamis Bay Conti Resort Otel antröner James William White’ı bir hafta misafir ederken, Cyprus XP Travel  da İngiliz hocanın uçak masrafını karşıladı.
Çalışmalarını günde iki kez Doğu Akdeniz Üniversitesi tenis kortlarında yapan Eliz, kendisine her zaman destek veren Telsim’e ve son ziyeretindeki desteklerinden dolayı, Salamis Bay Conti Resort Otel Genel Kordinatörü Mehmet Kıral ve Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Kansu, Cyprus XP Travel Direktörü Zeki Ziya ve Doğu Akdeniz Üniversitesi  Spor İşleri Müdürü  Cemal Konnolu’ya teşekkür etti.

Bu haber toplam 1271 defa okunmuştur