1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘Darpçı güvenlikler’ 9 kişi oldu
‘Darpçı güvenlikler’  9 kişi oldu

‘Darpçı güvenlikler’ 9 kişi oldu

Zanlılar G.K, N.B, H.G, C.T, H.A, B.S ve  V.U.E  dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldılar.

A+A-

Çatalköy'de faaliyet gösteren bir eğlence mekânının giriş kısmında, görevliler ile diskoya terlik ile girmek isteyen Türkiye’nin ünlü diyetisyeni İlter Faik Kaya ile aralarında çıkan tartışma sonucunda Kaya’yı ciddi bir şekilde darp edip burnunu kırarak vahim zarara uğrattıkları gerekçesi ile tutuklanan zanlılar Y.Ç ile H.I’nın ardından 7 kişi daha gözaltına alındı.

Zanlılar G.K, N.B, H.G, C.T, H.A, B.S ve  V.U.E  dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Kader Çamlıbelli olayla ilgili bulguları aktardı.

Çamlıbelli olayın 14 Haziran tarihinde saat 03.00 sıralarında Çatalköy’de faaliyet gösteren “Cage Club” isimli eğlence mekânında meydana geldiğini anlattı. Polis memuru Kader Çamlıbelli, diskonun giriş kısmında yaşanan olayda zanlıların terlik ile içeri girmek isteyen İlter Faik Kaya’nın yüzüne yumruk atarak tekmeledikten sonra burnunun kırılmasına neden olduklarını kaydetti.

Polis: “Eşi de güvenliklerce tokatlandı”

Çamlıbelli, kavga esnasında olayı anlamaya çalışan Kaya’nın eşinin de güvenlikler tarafından tokatlandığını söyledi. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine ilk etapta 2 zanlının tutuklandığını kaydeden polis, aranan 7 zanlının da önceki gece tespit edilerek tutuklandığını söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadelerin olduğunu kaydeden Çamlıbelli, zanlıların serbest kalması halinde soruşturmaya etki edebileceklerini belirterek 2 gün tutukluluk talebinde bulundu. Mahkeme talebi kabul etti.

 

 

Bu haber toplam 4534 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler