1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Atasayan, atıcılarla görüştü
Atasayan, atıcılarla görüştü

Atasayan, atıcılarla görüştü

Atasayan, Türker Yiğitcan başkanlığındaki Atıcılık Federasyonu yöneticileri ve sporcularını kabul etti. Kabulde Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu da hazır bulundu.

A+A-

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Türker Yiğitcan başkanlığındaki Atıcılık Federasyonu yöneticileri ve sporcularını kabul etti. Kabulde Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu da hazır bulundu.

Kabulde ilk olarak söze başlayan Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan, genç sporcularımızın Türkiye’de düzenlenen yarışmalarda başarılı sonuçlar aldıklarını aktararak, Bakan Atasayan’a aldıkları sonuçlarla ve bundan sonraki süreçle ilgili bilgiler aktardı.
Kabulde konuşan Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, ülke sporcularımızın son yıllarda yurt dışında başarılı sonuçlara imza attıklarını ve her geçen gün başarılarını geliştirdiklerini vurgulayarak, Atıcılık Federasyonu’na bağlı sporcularımızın Türkiye’de son katıldıkları şampiyonada elde ettikleri başarıların, geleceğe daha güvenli olarak bakmalarını sağladığını belirterek, sporcuları başarılarından ötürü tebrik etti.

Bu haber toplam 949 defa okunmuştur