1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Akıncılar şampiyonluk sarhoşu
Akıncılar şampiyonluk sarhoşu

Akıncılar şampiyonluk sarhoşu

Şampiyon Akıncılar’ın başkanı Cenk Özyalçın, şampiyon olmaktan dolayı çok sevindiklerini ne var ki, Akıncılar’a bunun yetmediğini ve bu şampiyonluğun Akıncılar’ı tatmin etmediğini söyledi

A+A-

 

 

Necmi Belge

Kıbrıs Türk futbolunun efsane takımlarından 1995-96 sezonu Süper Lig şampiyonu Akıncılar yıllar önce gerek  ekonomik, gerekse camialarının ilgisizliği nedeniyle, gerisin geriye düştüğü alt liglerden dönüşe başladı.
Bu bağlamda, üç sezon önce düştüğü Telsim İkinci Lig’de bu sezon verdiği müthiş mücadele ile Telsim Birinci Ligi’ne, hem de şampiyon olarak yükseldi.
İşte, bu anlamlı şampiyonluğun  mimarlarından Akıncılar’ın genç başkanı Cenk Özyalçın şampiyonlukla ilgili düşüncelerini YENİDÜZEN’e açıklarken, şampiyon olmaktan dolayı çok sevindiklerini ne var ki, Akıncılar’a bunun yetmediğini ve bu şampiyonluğun Akıncılar’ı tatmin etmediğini söyledi.
     
Özyalçın: “Büyük başarılar için kolları sıvadık”
Özyalçın devamla, geçmişte Süper Lig şampiyonluğuna ve dizi başarıya alışkın olan Akıncılar camiasının  o büyük başarıları aradığını belirtti.
İşte böylesine başarıları yaşayan Akıncılar’ın geçtiğimiz Pazar günü alınteri ile yakaladığı bu şampiyonluğu sabaha kadar çılgınca kutladıklarını ifade eden Özyalçın, kollarını bundan sonra gelecek büyük başarılar için sıvadıklarını dile getirdi.
Şampiyonluk kutlamaları sırasında, o eski görekemli günlerden görüntülerin tekrar canlandığının altını çizen Başkan Özylçın, bu şampiyonluğun kolay kazanılmadığını, yönetim, futbolcu ve taraftar olarak büyük bir özveri gösterdiklerini vurgluladı.
Özyalçın son olarak, Telsim Birinci Ligi’nde konuk olduklarını ve gelecek sezon o çok alışık oldukları Telsim Süper Lig’e yükseleceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1070 defa okunmuştur