1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 6 kişi daha tutuklandı…
6 kişi daha tutuklandı…

6 kişi daha tutuklandı…

Düzmece kazalarla sigorta şirketlerini dolandırma meselesi…

A+A-

 

 

Gamze BAYKUR

Düzmece kazalarla sigorta şirketlerini dolandırma meselesi ile ilgili olarak başlatılan tahkikatlar ve tahkikat kapsamında tutuklamalar devam ediyor. Geçitkale-Tatlısu anayolunda meydana gelen düzmece kazayla sigorta şirketini dolandırdığı tespit edilen Ümit Parlakyıldız, Erkan Hacı, Erol Yemenici, Bekir Erişmen, Çetin Altuner ve İmran Hammed Malik isimli 6 kişi tutuklandı. “Amme fesatçılığı” ve “Sahtekarlıkla para temini” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesine çıkarılan zanlılar 1 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Çorap söküğü gibi arkası geliyor…
Olayın tahkikat memuru Şükrü Ömürlü, 4 Şubat 2013 tarihinde Tatlısu-Geçitkale anayolunda zanlı Ümit Parlakyıldız’ın yönetimindeki JD 451 plakalı araç ile zanlı Erkan Hacı’nın yönetimindeki HM 730 plakalı araçların birbiri ile çarpıştırılarak olmayan bir kazayı zanlı Erol Yemenici, Bekir Erişmen, Çetin Altuner ve İmran Hammed Malik’in teşviki ile olmuş gibi göstererek polise yalan beyanda bulunduklarını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Ömürlü, zanlıların 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Ümit Parlakyıldız, Erkan Hacı, Erol Yemenici, Bekir Erişmen, Çetin Altuner ve İmran Hammed Malik’in tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 2656 defa okunmuştur