1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Zanlı: “Ölen kişi benim kardeşimdir, Polis gerçeği araştırsın”
Zanlı: “Ölen kişi benim kardeşimdir, Polis gerçeği araştırsın”

Zanlı: “Ölen kişi benim kardeşimdir, Polis gerçeği araştırsın”

Gönyeli’de meydana gelen şüpheli ölüm meselesi için yapılan aramada uyuşturucu bulunması üzerine tutuklanan zanlı F.I. bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı. “Ölen kişi benim kardeşimdir, Polis gerçeği araştırsın” diyen zanlı uyuşturucuyla ilgili sorgulanıyor.

A+A-

Gönyeli’de meydana gelen şüpheli ölüm meselesi için yapılan aramada uyuşturucu bulunması üzerine tutuklanan zanlı F.I. bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı. 

 Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Kaan Kurtbir, Polis, 2.06.2021 tarihinde Gönyeli’de zanlı F.I’nın ikametgâhında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ile Adli Şube ekibinin yaptığı aramada yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin bulunup, emare olarak alındığını mahkemeye aktardı.

Polis, P.C.I.’ya otopsi yapılacağını ve kanında uyuşturucu olup olmadığının araştırılacağını belirtti. Polis, uyuşturucuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyleyerek, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 4 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı F.I., “Ölen kişi benim kardeşimdir. Ona olan şeyden memnun değilim. Polis gerçeği araştırsın çünkü öğrenmek istiyorum. Polis ve ambulansı arayan kişi benim” dedi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 4 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur