1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Zalihe Çavuşoğlu gözyaşlarıyla…
Zalihe Çavuşoğlu gözyaşlarıyla…

Zalihe Çavuşoğlu gözyaşlarıyla…

Beyin kanaması rahatsızlığı nedeniyle önceki gün yaşamını yitiren 43 yaşındaki Zalihe Çavuşoğlu dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

A+A-

YENİDÜZEN

Beyin kanaması rahatsızlığı nedeniyle önceki gün yaşamını yitiren 43 yaşındaki Zalihe Çavuşoğlu dün gözyaşları arasında toprağa verildi. Cumhuriyet Meclisi Basın, Dışilişkiler ve Protokol Müdürlüğü Kıdemli Yasama ve Parlamenter Hizmetler Memuru olan Zalihe Çavuşoğlu, beyin kanaması teşhisiyle tedavi gördüğü YDÜ Hastanesi’nde 23 Mayıs günü beyin ölümü gerçekleşmesi üzerine hayatını kaybetmişti. Zalihe Çavuşoğlu, dün  Lefkoşa İsmail Safa Camii’de kılınan öğle namazının ardından gerçekleştirilen cenaze törenin ardından toprağa verildi.

Vakıflar İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Ali Çavuşoğlu’nun eşi Zalihe Çavuşoğlu’nun cenaze törenine; Meclis Başkanı Sibel Siber, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan Hüseyin Özgürgün, bazı bakanlar ve milletvekilleri, Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu, bazı siyasiler, bürokratlar yanında Çavuşoğlu’nun ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı.

Cenazede Zalihe Çavuşoğlu’nun eşi ve ailesi metanetle gelen başsağlığı dileklerini kabul ederken, kızları ise yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Kardeşi Ali Çavuşoğlu’nun eşi olan Zalihe Çavuşoğlu için cenazede gözyaşlarını tutamayan Eski Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler de gelen başsağlığı dileklerini kabul etti.

Birçok yakınının da gözyaşlarını tutamadığı cenaze töreni, tabutun omuzlarda taşınarak Zalihe Çavuşoğlu’nun toprağa verilmesiyle son buldu.

 

Bu haber toplam 4266 defa okunmuştur
İlgili Haberler