1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zafer Yükseliş’in: 36-28
Zafer Yükseliş’in: 36-28

Zafer Yükseliş’in: 36-28

Hentbolda Genç Erkekler Ligi şampiyonu dün akşam belli oldu

A+A-

 

YENİDÜZEN Spor Servisi

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2012-2013 sezonu genç erkekler liginde üçüncülük ve final karşılaşmaları dün akşam Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.
Gecenin ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) genç erkekleri karşı karşıya geldi. Rakibine sayı anlamında üstünlük kuran YDÜ, salondan 47-23’lük galibiyetle ayrılarak ligi üçüncü olarak tamamladı.
Bu karşılaşmanın ardından final müsabakasında Yükseliş ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) karşı karşıya geldi. İlk yarısı 17-13’lük skorla Yükseliş lehine tamamlanan maçın sonunda 36-28’lik skorla Yükseliş galip geldi ve 2012 – 2013 sezonunu Genç Erkekler Şampiyonu olarak tamamladı.

Ödül töreni
Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Ligin en değerli oyuncusu ödülü Yükseliş’ten İbrahim Öksüzoğluları’na verildi. Ligin en centilmen ohuncusu ödülü yine Yükseliş’ten Mehmet Tilki’ye verilirken, ligin sayı kralı YDÜ’den Zeeb Choudry oldu.

Bu haber toplam 1213 defa okunmuştur