1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yüklü miktarda para, 50 gram uyuşturucu ele geçirildi
Yüklü miktarda para, 50 gram uyuşturucu ele geçirildi

Yüklü miktarda para, 50 gram uyuşturucu ele geçirildi

Narkotik ekipleri gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda 2 kardeşi uyuşturucu satmaktan tutukladı. Olayla ilgili iki kişi daha aranırken, zanlılar soruşturma amaçlı 3 gün poliste tutuklu kalacak.

A+A-

Yenişehir Lefkoşa’da meydana gelen uyuşturucu operasyonunda tutuklanan zanlılar T.S. ve H.S., mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Ozan Özder olayla ilgili bulguları aktardı.

Özder 11 Haziran tarihinde saat 11.50 raddelerinde okullar yolu sokak Yenişehir - Lefkoşa’da gerçekleştiren operasyonda zanlı T.S.’nin tasarrufunda yaklaşık 50 gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındığını söyledi.

Polis,  zanlının kalmakta olduğu Hamitköy adresindeki evinde arama yapıldığını ve tasarrufunda yaklaşık 1 gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 5 adet beyaz renk naylon parçası, uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan bin 700 Dolar nakit para bulunarak emare olarak alındığını mahkemeye aktardı.

Polis, zanlının tasarrufunda bulunan paralardan bin doları uyuşturucu satışından elde ettiğinin tespit edildiğini söyledi.

Polis,  ayrıca meseleyle bağlantısı olduğu düşünülen ve zanlının kardeşi olan ve konu ikametgâhta birlikte kaldığı tespit edilen H.S.’yi  derdest emri gereği tutuklandığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak aranan 2 kişinin daha olduğu, alınan ifadelerin teyit ve tekzip edilmesi gerektiğini ayrıca emarelerin analiz sonuçlarının beklendiğini belirterek ilk etapta zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yargıç Meltem Dündar zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

Bu haber toplam 1536 defa okunmuştur
Etiketler : ,