1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldız şampiyonları UKÜ ve MAGEM
Yıldız şampiyonları UKÜ ve MAGEM

Yıldız şampiyonları UKÜ ve MAGEM

Hentbol Yıldızlar Ligi geçtiğimiz akşam oynanan karşılaşmalarla tamamlanırken kızlarda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, erkeklerde MAGEM şampiyonluklarını ilan ettiler

A+A-


Hentbol Yıldızlar Ligi önceki  akşam oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Çok sayıda hentbolseverin izlediği müsabakalar şölen şeklinde geçti.
Gecenin ilk final karşılaşması yıldız kızlar kategorisinde gerçekleşti. Müsabakanın başında denk güçler şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru üstünlüğü ele geçiren UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) rakibini 18-10’luk skorla farklıyenmeyi başardı ve 2012-2013 sezonunun ilk şampiyonu oldu. UKÜ takmından Büşra altı  ve Betül beş gol atarak takımlarını  sırtlayan isimler oldular.

Çekişmeli maç MAGEM’in
Yıldız erkekler kategorisinde oynanan gecenin son karşılaşması  finale yakışır nitelikteydi. Baştan sona çok çekişmeli geçen karşılaşmayı izleyen çok sayıdaki hentbolsever maçın son dakikalarına kadar heyecanlı anlar yaşadılar. Müsabakanın son anlarında yakaladığı üstünlüğü koruyan MAGEM (Mağusa Gençlik Derneği) rakibini üç sayı farkla 23-20’lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

Ödül Töreni
Ödul alan takım ve sporculara ödüllerini  Hentbol federasyonu Merkez Hakem Kurulu Genel Sekreteri Mehmet Öksüzoğluları, federasyon yönetim kurulu üyeleri  Teysir Tarazi, Çağda Ulupınar, Genel Sekreter  Ediz Arıkan, Asbaşkan Kemal Bulunç, Hentbol federasyonu başkanı  Ozan Beysan ve Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanıliği  Genel  Koordinatörü  Süleyman Göktaş verdi. Gecede ödül alan takımlar ve sporcular.

Yıldız Erkekler: 1.MAGEM, 2.YDÜ, 3.UKÜ
Yıldız Kızlar: 1.UKÜ, 2.Şahlan Spor Kulübü, 3.YDÜ

En Centilmen Erkek Takımı: Darbaz Spor Kulübü
En Centilmen Bayan Takımı: Vadili Belediyesi Herkes İçin Spor Derneği
En Çok Gelişme Kaydeden Takım: Akdeniz Spor Birliği
Gol Kralı: Remzi Raylı (MAGEM) 59 Gol
Gol Kraliçesi: Aysu Manecioğlu (YDÜ) 55 Gol

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur