1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenicami çok rahat: 3-0
Yenicami çok rahat: 3-0

Yenicami çok rahat: 3-0

Telsim Süper Lig’de liderin en yakın takipçisi Yenicami, birçok oyuncusundan yoksun çıktığı maçta lig sonuncusu Göçmenköy’ü 3 golle geçerek şampiyonluk şansını devam ettirdi.

A+A-

Stat: Gönyeli Stadı

Hakemler
Irmak Emin *
Hüda Özenen *
Hakan Gök *

Goller: Dk.31 Ünal Kaya, Dk.43 Geoffrey Massa, Dk.77 Cenker Yazar (Yenicami)

Yenicami
Ali Duvarcı **
Mehmet Göktaş **
Hüseyin Sadıklar **
(Dk.65 Cenker **)
Erdoğ Barkınay **
Neval Esengül **
Joseph Amoah ***
Ünal Kaya **
Behiç Kum **
(Dk.62 Hascan *)
Evren Gayır ***
Murat Gertik **
(Dk.78 M.İnanç *)
Geoffrey Massa ***

Göçmenköy
Behai Yılmabaşar **
Emre Özalın *
(Dk.85 Arda)
Rıfat Kanıöz *
Kemal Uzunoğlu **
Erman Çelik **
Cem Hamidi **
(Dk.56 M.Kanıöz *)
Mehmet Hamidi **
Sabri Uskanbaş **
Halil Görgel **
Sedat Sabriev *
Cemal Terkan **
(Dk.85 M.Özmenek )

 

 

Telsim Süper Lig’de liderin en yakın takipçisi Yenicami, birçok oyuncusundan yoksun çıktığı maçta lig sonuncusu Göçmenköy’ü 3 golle geçerek şampiyonluk şansını devam ettirdi.
6’ıncı dakikada Massa defansın arkasında topla buluştu, çok müsait bir pozisyonda olmasına rağmen çok kötü bir vuruş yaparak topu yandan dışarı attı.
12’inci dakikada H.Sadıklar’ın kullandığı kornerden gelen topa Massa’nın sert kafa vuruşunda kalece Behai başarılıydı.
30’uncu dakikada Yenicami aradığı golü buldu. Bu dakikada Ünal 20 metreden çok sert ve isabetli vurarak kalecinin yanından topu ağlara yolladı ve Yenicami’yi 1-0 öne geçirdi.
42’inci dakikada fark 2’ye çıktı. Murat’ın sağ taraftan son çizgiye kadar inerek yaptığı ortayı çok iyi takip eden Massa şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara yollayınca skor 2-0 oldu.
55’inci dakikada Evren’in pası ile buluşan Massa tek başına kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen çok lakayıt bir vuruş yapınca topu dışarı attı.
65’inci dakikada Göçmenköy maçtaki tek tehlikeli atağını geliştirdi. Bu dakikada kaleci Ali ile karşı karşıya kalan Sedat topa çok kötü vurdu ve yakın mesafeden topu dışarı atarak takımı adına mutlak bir golü harcamış oldu.
78’inci dakikada Hascan’ın soldan son çizgiye yakın yerden yaptığı ortayı iyi takip eden Cenker ayağının içi ile topu ağlara yollayınca maçın da skoru belli oldu: 3-0

Bu haber toplam 1322 defa okunmuştur