1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ’de bahar şenlikleri
YDÜ’de bahar şenlikleri

YDÜ’de bahar şenlikleri

Yakın Doğu Üniversitesi Tenis Kortları’nda yapılan turnuva heyecanlı maçlara sahne olurken, Aydın Namal şampiyon oldu.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi 2013 Bahar Şenlikleri kapsamında organize edilen Tenis Turnuvası gerçekleştirildi. Yakın Doğu Üniversitesi Tenis Kortları’nda yapılan turnuva heyecanlı maçlara sahne olurken, Aydın Namal şampiyon oldu.

Turnuvada ikinciliği Koray Demircioğlu kazanırken, İbrahim Şeker de üçüncü oldu.

Bisiklet gezisi

Yakın Doğu Üniversitesi 2013 Bahar Şenlikleri kapsamında organize edilen “Bisiklet Gezisi” yapıldı.
Pınarbaşı-Dikmen parkurunu izleyen bisikletçiler keyifli zaman geçirirken, hem spor yapmanın hem de kültürel değerlere ve doğaya sahip çıkmanın mutluluğunu yaşadılar.
Bisiklet gezisine katılanlar böylesi yararlı bir sporu tüm vatandaşlara tavsiye ederken, ülkemizin güzel yerlerini tanıma fırsatını elde etmenin güzellediğini yaşadıklarını söylediler.

Su balesi

Yakın Doğu Üniversitesi 2013 Bahar Şenlikleri çerçevesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Su Balesi Gösterisi” muhteşem görüntülere sahne oldu.
Yakın Doğu Üniversitesi Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen “Su Balesi Gösterisi” öncesinde bir konuşma yapan Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk, su balesinin KKTC’de ilk kez Yakın Doğu Üniversitesi’nde başladığını, ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Atamtürk, bu konuda emeği geçenlere de teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 1879 defa okunmuştur