1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Umarım hedefimize ulaşırız”
“Umarım hedefimize ulaşırız”

“Umarım hedefimize ulaşırız”

Doğan Türk Birliği futbolcusu Sercan Demirman, zirve ile azalan puan farkı sonrası yarışa tekrardan dahil olduklarını belirtti

A+A-

Onat Durusoy

Sezon başında Çetinkaya’dan Doğan Türk Birliği’ne transfer olan Sercan Demirman, hem bireysel, hem de takım olarak ilk yarıyı değerlendirdi. Demirman, “İlk yarı sonunda azalan puan farkı ile şampiyonluk yarışına tekrardan dahil olduk diyebilirim” derken, “Umarım sezon başı koyduğumuz ‘O sene bu sene’ sloganı ile şampiyonluk hedefine ulaşırız” açıklamasını yaptı.

Demirman: “İyi başlamadık”

Ligin ilk devresini değerlendiren Sercan Demirman, “Yeni transfer olduğum Doğan Türk Birliği’nde hem bireysel hem de takım olarak ligin ilk devresi iyi başlamadı” dedi.

“Şampiyonluk parolası ile başlayan sezonda üç maçta üç mağlubiyet almamız, takım içerisinde huzursuzluk yarattı” diyen Demirman, “Ardından yakalanan takım uyumu ve motivasyon ile seri galibiyetler alarak umutlanmaya başladık. Çünkü biz iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk” ifadelerini kullandı.

“Çok iyi bir arkadaşlık ve motivasyon var”

“Bu süreçte bireysel olarak da performansım artmaya başladı ve form yakaladım” diyen Demirman, “Takımda şu anda çok iyi bir arkadaşlık ve motivasyon oluşmuş durumda. İlk devrenin sonunda geldiğimiz zaman azalan puan farkı ile şampiyonluk yarışına tekrardan dahil olduk” diyebilirim şeklinde konuştu.

“Umarım şampiyon oluruz”

İkinci devrede umarım kendi adıma hem de takımım adına daha iyi bir performans sergileyerek sezon başında koyduğumuz ‘O sene bu sene’ sloganı ile şampiyonluk hedefine ulaşırız” diyen Demirman, “Çünkü bunu hak eden bir takım, yönetim ve taraftar var” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

Bu haber toplam 1320 defa okunmuştur