1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ülkede yasal statüsü yok, üzerinden uyuşturucu çıktı
Ülkede yasal statüsü yok,  üzerinden uyuşturucu çıktı

Ülkede yasal statüsü yok, üzerinden uyuşturucu çıktı

Lefkoşa’da meydana gelen uyuşturucu meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı G.T.M  mahkeme huzuruna çıkarıldı, yargılanıncaya değin cezaevine gönderildi

A+A-

Lefkoşa’da meydana gelen uyuşturucu meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı G.T.M  mahkeme huzuruna çıkarıldı, yargılanıncaya değin cezaevine gönderildi

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Serkan Sakallı, zanlının “Uyuşturucu madde alma ve tasarruf etme” suçlarına ilişkin mahkeme huzurunda olduğunu belirtti.  

Sakallı, zanlının Lefkoşa’da 18 Nisan 2021 tarihinde, kullanımındaki araç içerisinde şüpheli hareketler sergilediğini belirterek, üzerinde polisler tarafından arama yapıldığını kaydetti. Yapılan arama sonucunda zanlının tasarrufunda 2 gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin bulunduğunu dile getiren Sakallı, yürütülen soruşturma kapsamında zanlının verdiği gönüllü ifadesinde söz konusu maddeyi 17 Nisan günü aranmakta olan bir şahıstan 200 TL karşılığında aldığı beyanında bulunduğunu ifade etti.

Ülkede yasal statüsü yok

Polis memuru Serkan Sakallı, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkede yasal statüsü bulunmadığını belirterek davasında hazır olması maksadı ile uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer zanlının davasında hazır olması maksadı ile 1 ayı aşmayan bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi. (Evrim KAMALI)

 

Bu haber toplam 1108 defa okunmuştur
Etiketler : ,