1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tecavüze 10 yıl hapis!
Tecavüze 10 yıl hapis!

Tecavüze 10 yıl hapis!

Ozanköy’de geçtiğimiz yıl 75 yaşındaki İngiliz kadının evine girerek tecavüz eden ve parasını alan 22 yaşındaki Mehmet Çaka, 10 yıl hapislik cezasına çarptırıldı. Çaka aldığı karara tepki göstererek, davanın savcısına isyan etti: “Atatürk’ü de ben öldürdü

A+A-

Ozanköy’de geçtiğimiz yıl 75 yaşındaki İngiliz kadının evine girerek tecavüz eden ve parasını alan 22 yaşındaki Mehmet Çaka, 10 yıl hapislik cezasına çarptırıldı.


27 Nisan 2013 tarihinde Ozanköy’de yaşayan 75 yaşındaki İngiliz kadın M.F’nin evine gizlice girerek, yaşlı kadının ırzına geçen ve 600 TL’ye yakın parasını alarak soygun suçunu işleyen sanık Mehmet Çaka dün Girne Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı.


Başkanlığında Bahar Saner, Kıdemli Yargıç Nüvit Gazi ve Yargıç Musa Avcıoğlu’dan oluşan Ağır Ceza Heyeti, huzurunda görülen davada, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Kıdemli Savcı Erdinç Akyener ve Savunma Avukatı Menteş Aziz mahkemede hazır bulundu. Ağır Ceza Heyeti, Mehmet Çaka’yı “ırza geçme, soygun, ev açma ve geceleyin ev açma” suçlarından yargılayarak mahkum etti. 70 sayfadan oluşan dava kararı sonucunda, 10 yıl hapislik aldığını duyan sanık Çaka, Kıdemli Savcı Erdinç Akyener’e dönerek: “Atatürk’ü de ben öldürdüm” diyerek karara tepki gösterdi.

Didem Menteş’in haberi bugün gazeteniz YENİDÜZEN’de ve YENİDÜZEN e-gazetede

 

Bu haber toplam 4264 defa okunmuştur