1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. "Tatlı Rüyalarda Değildik" beğenildi
Tatlı Rüyalarda Değildik beğenildi

"Tatlı Rüyalarda Değildik" beğenildi

MAGEM’in IV. Mağusa Gençlik Festivali kapsamında düzenlediği fotoğraf sergisine ilgi yoğun oldu…

A+A-


 Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM)’in IV. Mağusa Gençlik Festivali’nde kapsamında düzenlediği “Tatlı Rüyalarda Değildik” isimli fotoğraf sergisine fotoğraf severlerin ilgisi yoğun oldu.
   Hüseyin Kaptan, Gülşah Karaca ve Mustafa Batıbeniz’in fotoğrafları Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp’in 23 Mayıs 2013 tarihinde saat 19.30’da Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde yaptığı açılışın ardından sergilenmeye başladı.
   30 adet fotoğrafın bulunduğun sergiyi dileyen vatandaşların 23-28 Mayıs tarihleri arasında Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde ziyaret edebilecekleri açıklandı.
   Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp açılış töreninden önce yaptığı konuşmada, MAGEM’in Mağusa Gençlik Festivali kapsamında 3 değerli gencin eserlerini ilgiyle izleyecek olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
   Bu gençlerin MAGEM’in sanat etkinliklerinin gerçekleşmesi için büyük alın teri döktüklerini ifade eden Oktay Kayalp, yerel yönetim olarak güçlerini alt yapıya harcadıklarını ve Mağusa’da hizmete sunulan bu güzide tesiste böylesi güzel çalışmaları sunabilmekten dolayı mutlu olduklarını açıkladı.

Bu haber toplam 1306 defa okunmuştur