
Süper Lig heyecanı sürüyor
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından düzenlenen Efes Pilsen Süper Ligi’nde üçüncü hafta tamamlandı.
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından düzenlenen Efes Pilsen Süper Ligi’nde üçüncü hafta tamamlandı.
Sekiz takımın mücadele verdiği ligin üçüncü haftasında zirvenin iki ortağı Diamond Child ve Deniz Plaza rakiplerini mağlup etti. Her iki takım ligde kayıpsız yoluna devam ediyor.
Diamond Child, Dağyolu deplasmanından 12-4 galip gelerek haftayı averajla lider tamamladı. Deniz Plaza ise Lapta’yı aynı skorla yendi ve averajla ikinci sıradaki yerini kordu.
MAGEM takipte
Ligin iddialı takımlarından MAGEM, zirveyi takibe devam ediyor. Ligin ilk haftasını mağlubiyetle kapattıktan sonar toparlanan MAGEM, arka arkaya oynadığı iki maçı da kazandı.
MAGEM, ligin üçüncü haftasında İnönü’yü deplasmada 10-4 yenerek puanını altıya yükseltti ve haftayı üçüncü sırada tamamladı.
Üçüncü hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
Deniz Plaza-Lapta : 12-4
Geçitkale-Minareliköy: 3-13
Dağyolu-Diamond Child: 4-12
İnönü-MAGEM: 6-10

















