1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şenliklerde spor tamamlandı
Şenliklerde spor tamamlandı

Şenliklerde spor tamamlandı

YDÜ Halı Saha’sında gerçekleştirilen “Halı Saha Futbol Ligi”nde final ve yarı final karşılaşmaları oynandı.

A+A-

“Yakın Doğu Üniversitesi 2013 Bahar Şenlikleri” kapsamında organize edilen Futbol, Sokak Basketbolu (Streetball) ve Tenis turnuvaları sona erdi.

YDÜ Halı Saha’sında gerçekleştirilen “Halı Saha Futbol Ligi”nde final ve yarı final karşılaşmaları oynandı.  Kasım ayı içerisinde başlayan ve tek devreli lig usulüne göre yapılan turnuvada şampiyon Pehlivanspor oldu.
Normal süresi 3-3 sona eren final karşılaşmasını seri penaltı atışları sonrasında Pehlivanspor kazandı. Rakibini mağlup etmeyi başaran Gurbetçiler ise ligin üçüncüsü oldu.

Streetball
Bahar Şenliği kapsamında organize edilen bir diğer etkinlik ise “Streetball” oldu. Turnuvada “Near East Bulls”, “Yeşil Efe”, “Mokoko”, “Sokağın Takımı”, “Civill Bulls” ve “New Beasts” takımları katıldı.
Tek devreli lig usulüne göre oynanan turnuvanın finalinde Sokağın Takımı’nı 9-8 yenen Near East Bulls şampiyonluğa ulaştı. Civills Bulls takımı ise turnuvayı üçüncü sırada bitirdi.
YDÜ Basketbol Şube Sorumlusu Bilgin Gündoğuş turnuvayla  ilgili olarak sınav öncesi güzel bir organizasyon düzenlediklerini belirtti.

Tenis
Yakın Doğu Üniversitesi Tenis Kortlarında düzenlenen tenis turnuvasında ise şampiyonluğu Aydın Namal kazanmıştı. Bu turnuvada ikinci Koray Demircioğlu olurken, üçüncülüğü İbrahim Şeker elde etti.

Bu haber toplam 1285 defa okunmuştur