1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Şampiyonluk çok yakın”
“Şampiyonluk çok yakın”

“Şampiyonluk çok yakın”

Çetinkaya teknik direktörü Turan Altay, şampiyonluk yolunun kendileri için çok zor bir yolculuk olmadığını, mutlu sona çok yaklaştıklarını belirtirken, Yenicami maçını kazanarak şampiyon olmak istediklerini dile getirdi

A+A-

“ŞAMPİYONLUK YOLU ZOR GEÇMEDİ”... Süper Lig’in 25’inci haftasında yakın takipçisi Yenicami’ye konuk olacak Çetinkaya, puan veya puanlar alarak zor virajdan şampiyonlukla dönmek istiyor. Çetinkaya teknik direktörü Turan Altay, şampiyonluk yolunun kendileri için çok zor bir yolculuk olmadığını, mutlu sona çok yaklaştıklarını belirtirken, Yenicami maçını kazanarak şampiyon olmak istediklerini dile getirdi

Necmi Belge


Telsim Süper Lig’de 14. şampiyonluk için büyük avantaj yakalayn Kıbrıs futbolunun gerçek efsanesi sarı-kırmızlı Çetinkaya, bu hafta kendisini şampiyonluğa taşıyabilecek Yenicami karşılaşmasına hazırlıyor.
Lider Çetinkaya geçtiğimiz hafta, Atatürk Stadı’nda Gençilk Gücü’nü 3-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, takipçisi Yenicami’nin Mağusa Türk Gücü deplasmanından bir puanla dönmesiyle aradaki puan farkını altıya çıkarmıştı.
Bu bağlamda,  Efsane Çetinkaya ligin 25. haftasında deplasmanda karşılaşacağı takipçisi Yenicami’den sadece bir puan alması halinde 14. ve Turan Altay ile de 3. şampiyonluğuna imza atmış olacak.

Altay: “Kazanarak şampiyon olmak istiyoruz”
Konu ile ilgili olarak,  YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay artık ligin sonuna geldiklerini ve 14. şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyledi.
Altay devamla bu hafta oynayacakları Yenicami karşılaşmasını kazanıp, şampiyon olmak istediklerini belirtti.
Takımının bugüne kadar gösterdiği  performansın gayet iyi olduğunu dile getiren Altay  bu hafta, her hangi sakat ve cezalı oyuncusu olmadığını ve Yenicami karşısında tam kadro olarak sahada yer alacaklarını açıkladı.

“Buraya kadar zor olmadı”
Şampiyonluğa giderken, çok zor bir yolculuk olmadığını ifade eden Altay, buraya  kadar  bir sürprizle karşılaşmadıklarını ileri sürdü.
Yenicami - Çetinkaya maçlarının yıllardan beri çok güzel ve çekişmeli geçtiğini anımsatan Altay, bu maçta yenilmeyi akıllarından dahi geçirmediklerini vurguladı.
Altay son 12 haftada 11 galibiyet ve bir beraberlik elde ettiklerini, bu seriyi devam ettirmek istediklerini dile getirirken, şampiyon olmaları halinde bu şampiyonluğun Çetinkaya’nın  14. kendisinin de Çetinkaya ile üçüncü şampiyonluğu olacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1185 defa okunmuştur