1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Piro yakın markajda
Piro yakın markajda

Piro yakın markajda

Çetinkaya’da serbest transfer hakkı bulunan oyunculara ilgi artıyor. Sarı kırmızılıların deneyimli kalecisi Hasan Piro için Girne ve Lefkoşa’dan 3 Süper Lig kulübünün nabız yokladığı öğrenildi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Çetinkaya’da yaprak dökümü devam ediyor. Sarı kırmızılılarda serbest transfer hakkı bulunan futbolculardan deneyimli kaleci Hasan Piro için bazı Süper Lig kulüplerinin nabız yokladığı öğrenildi.
Serbest transfer hakkı bulunan Serhan ve Serkan Önet kardeşlerin Yenicami ile büyük ölçüde anlaşmaya varması, Uğur Sönmez’in de Yenicami ile her konuda mütabakata varması sonrası, gözler bir diğer serbest transfer hakkı bulunan futbolcu Hasan Piro’ya çevrildi.
Piro sezon bitmeden yaptığı açıklamada önceliğinin Çetinkaya olacağını belirtmişti. Çetinkaya’nın deneyimli kaleciyi takımda tutmak için çaba harcadığı, Süper Lig’de Girne ve Lefkoşa’dan 3 kulübün Hasan Piro ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Piro’nun son şampiyon Çetinkaya’da kalıp kalmayacağının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 988 defa okunmuştur